Cătălin Hlistei înscrie din nou din penalty, Rapid iese din pasa neagră: ”Cu o floare nu se face primăvară.” Ce a spus golgheterul giuleștenilor după succesul cu Farul

Marius ANGHEL 15 Nov. 2020, 19:23 Liga 2

Cătălin Hlistei a reușit să înscrie din nou pentru Rapid, iar echipa sa a obținut o nouă victorie în campionat, după ce în ultimele trei meciuri din Liga 2 pierduse de fiecare dată. Mijlocașul arădean a vorbit la finalul jocului cu Farul, câștigat cu 2-1 la Clinceni, despre șansele giuleștenilor de a mai prinde play-off-ul.

După ce în primele cinci etape din acest sezon reușise să înscrie câte o dată pe meci, Cătălin Hlistei intrase într-un con de umbră în următoarele patru patide desfășurate de Rapid. Nu a mai marcat, iar echipa sa a avut de suferită. A reușit însă să puncteze cu Farul, pentru 1-0, în succesul cu 2-1, după ce a transformat un penalty obținut tot de el. De altfel, trei dintre celelalte cinci goluri au fost date tot din lovitură de pedeapsă.

Cătălin Hlistei (57 – penalty), Antonio Sefer (83), respectiv Simon Măzărache (76) au înscris golurile în meciul dintre Rapid și Farul, din etapa a 12-a a Ligii 2.

Antonio Sefer și Cătălin Hlistei, cei doi jucători care se țin în brațe, au marcat golurile Rapidului în victoria cu 2-1 cu Farul.

Cătălin Hlistei a înscris din nou pentru Rapid: ”Cel mai important era să câștigăm cele trei puncte”

Mijlocașul giuleștenilor rămâne însă cu picioarele pe pământ după acest succes și spune că nu s-a realizat nimic momentan.

”Ne bucură această victorie. Din fericire, am reușit să dăm două goluri astăzi și să câștigăm. Cam asta era cel mai important. Și dacă câștigat cu 1-0 sau 6-5 asta era cel mai important, cele trei puncte. Ne bucurăm foarte mult, dar cu o floare nu se face primăvară. Avem următorul meci cu ”U” Cluj și sperăm să obținem cele trei puncte”, a spus Cătălin Hlistei la finalul jocului cu Farul.

Hlistei a marcat din nou pentru Rapid, pentru a șasea oară în acest sezon de Liga 2, dintre care de patru ori din penalty.

Golgheterul Rapidului se abține să comenteze arbitrajul și încă speră la play-off

Arădeanul nu a dorit să comenteze faza în care Robert Băjan a fost eliminat direct după ce l-a faultat în careu și s-a acordat penalty, fază contestată atât de Ciprian Marica, cât și de Ianis Zicu, finanțatorul, respectiv antrenorul echipei Farul. În schimb, Mihai Iosif, interimarul Rapidului, s-a abținut și el să vorbească despre decizia controversată a centralului Cătălin Buși.

”Habar nu am ce s-a întâmplat. Nu vreau să comentez de arbitraj sau ce au spus dânșii. Ei știu mai bine. Nu vreau să comentez despre acest aspect”, a spus Hlistei, marcator a șase goluri pentru Rapid în acest sezon de Liga 2 în care a evoluat în zece meciuri.

Hlistei și Rapid încă mai speră la play-off. ”Dacă nu visam la play-off, nu mai eram aici. Chiar dacă suntem departe de departe în momentul de față, ne bucurăm doar astăzi. Gândul nostru este deja la meciul cu ”U” Cluj. Am spus și mă repet, cu o floare nu se face primăvară”, a mai comentat mijlocașul Rapidului.

Hlistei a înscris din nou pentru Rapid după ce în precedentele patru jocuri n-o mai făcuse, asta după ce în primele cinci meciuri din acest sezon punctase de fiecare dată.

Cu această victorie, Rapid a urcat pe locul 11 în Liga 2, cu 16 puncte acumulate în zece meciuri. Urmează restanța cu ”U” Cluj, din etapa a 10-a, programată la 19 noiembrie, de la ora 20:30, iar apoi jocul din etapa a 13-a, la Aerostar Bacău, stabilit pentru 22 noiembrie, de la ora 11:00.

Pe ultima poziție care asigură accederea în play-off, locul 6, se află în acest moment Petrolul, cu 17 puncte strânse în zece partide.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și George Flușter (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-iosif-extrem-de-fericit-dupa-victoria-rapidului-cu-farul-adrenalina-aceasta-trebuie-sa-o-simti-porneste-de-cand-suntem-mici-tine-de-adn-19157836

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-farul-se-joaca-de-la-ora-1430-la-clinceni-19157693

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ciprian-marica-revoltat-pe-centralul-catalin-busi-din-meciul-rapid-farul-daca-iar-arbitrajul-este-cum-este-ce-pretentii-sa-mai-ai-asupra-jocului-19157762

https://liga2.prosport.ro/seria-1/zicu-si-a-dat-ultimatum-locul-6-pana-in-iarna-sau-isi-da-demisia-de-la-farul-poate-ca-trebuie-sa-vina-altcineva-nu-pot-sa-raman-din-placere-vreau-sa-fac-performanta-19157816

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-12-trei-meciuri-au-loc-de-la-ora-1100-la-targu-jiu-slatina-si-recea-doua-partide-au-fost-amanate-din-cauza-problemelor-cu-covid-19-19157338

Marius ANGHEL 15 Nov. 2020, 19:23 Liga 2
Pe aceeași temă