Mihai Iosif, extrem de fericit după victoria Rapidului cu Farul: ”Adrenalina aceasta trebuie să o simți. Pornește de când suntem mici, ține de ADN”

Răzvan STÎNGĂ 15 Nov. 2020, 18:23 Liga 2

Rapid a bifat o nouă victorie în acest sezon de Liga 2, după ce nu reușise să scoată nici măcar un punct în ultimele trei partide. S-a impus, în etapa a 12-a, cu 2-1 în fața celor de la Farul, pe teren propriu, la Clinceni de această dată.

Cătălin Hlistei (57 – penalty), Antonio Sefer (83), respectiv Simon Măzărache (76) au înscris golurile în meciul dintre Rapid și Farul.

Mihai Iosif: ”Sper să fim în Liga 1, fie că antrenez eu sau altcineva” 

Antrenorul interimar al bucureștenilor, Mihai Iosif, era încrezător că succesul o să vină, chiar dacă la prima vedere, din perspectiva clasamentului cel puțin, formația lui Ianis Zicu pornea cu prima șansă. S-a bucurat pentru realizare și speră ca evoluția de duminică să dea o încredere mai mare jucătorilor și să continue la fel și în etapele următoare.

Referitor la arbitraj, Mihai Iosif nu a vrut să vorbească deloc. Acest aspect a fost însă remarcat de principalul acționar la Farului, Ciprian Marica.

”Toată lumea e fericită când câștigăm. Ne așteptam, îl doream și preconizam succesul. Am spus și înainte de meci că vom câștiga. Nu am comentat arbitrajul la Ploiești, nu îl comentez nici acum. V-am spus după meciul de atunci că nu au fost valabile golurile lor, dar am zic că nu comentez arbitrajul. Nu sunt în măsură să vorbesc despre asta.

E cineva căruia nu i-ar plăcea să fie la Rapid? Adrenalina aceasta trebuie să o simți. Pornește la noi de când suntem mici. E legat de ADN. Noi ne-am născut aici. ADN-ul e ceva ereditar. Sperăm ca aceștia care am mai rămas, să îl transmitem. E datoria noastră, Rapid e un dar de la părinți pe care avem obligația să îl transmitem. Sper să fim în Liga 1, fie că antrenez eu sau altcineva”, a declarat Mihai Iosif.

Mihai Iosif: ”În primul rând, sper să fim o familie la Rapid”

Antrenorul interimar al Rapidului, pentru al treilea joc, a transmis un mesaj și pentru fani, pe care speră să îi aibă mai aproape în următoarele meciuri și să le simtă susținerea. Este convins că doar așa giuleștenii pot fi mai puternici și se pot lupta pentru un loc în play-off la finalul sezonului regular.

”În primul rând, sper să fim o familie la Rapid. Aici mă refer la suporteri, cărora le simțim din plin absența, jucători, antrenori, staff. Absolut toată lumea așa trebuie să fie la Rapid. Suporterii, la bucurie fac nuntă, la înfrângere fac înmormântare. Eu știu ce simt, îi cunosc foarte bine, trăiesc la maxim fiecare fază”, a mai transmis Mihai Iosif.

Rapid, la un punct de play-off 

Rapid a mai urcat în clasament în urma victoriei cu Farul. Acum e pe 11, cu 16 puncte acumulate în 10 meciuri. Distanța față de locul 6, care duce în grupa pentru promovare la finalul sezonului regular, este de un singur punct. Poziția respectivă este ocupată de Petrolul.

Pentru Rapid urmează meciul restant din etapa a 10-a cu Universitarea Cluj. Partida a fost reprogramată pentru data 19 noiembrie, din pricina cazurilor de COVID-19 de la echipa din Ardeal.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) șiGeorge Flușter (Mediafax Foto)

Răzvan STÎNGĂ 15 Nov. 2020, 18:23 Liga 2
Pe aceeași temă