Căpitanul giuleștenilor, după meciul nebun cu Petrolul: ”Asta e istoria Rapidului, tot timpul se luptă cu toată lumea.” Petre Goge a ironizat arbitrajul: ”Cred că voiau, până la urmă, să bată toți jucătorii până înscriau”

Marius ANGHEL 12 Jul. 2020, 01:18 Liga 2

În lipsa lui Ionuț Voicu, Petre Goge a fost din nou căpitan al Rapidului, pentru al doilea meci consecutiv. Unul dintre cei mai vechi componenți ai lotului a vorbit la finalul derby-ului cu Petrolul (scor 0-0) despre desfășurarea partidei și tot ceea ce s-a întâmplat pe parcursul întâlnirii de pe ”Ilie Oană”, desfășurată în cadrul etapei a 2-a a play-off-ului Ligii 2.

Petre Goge: ”E un punct câștigat, pentru că am jucat în șapte-opt oameni, nici nu mai știu”

Fundașul stânga e de părere că rezultatul obținut cu Petrolul este unul mulțumitor, mai ales că Rapid a avut doi eliminați, pe Rareș Lazăr și Mihai Popa. După eliminarea portarului, giuleștenii au scos un jucător de câmp pentru a trimite între buturi rezerva lui Popa la această partidă.

”Putem să spunem că e un punct câștigat, pentru că am jucat în șapte-opt oameni, nici nu mai știu. Au dat, cred, un roșu și unui jucător de rezervă (n.r. – ca rezervă, după faza penalty-urilor, Bogdan Manole a primit cartonaș galben pentru proteste, nu roșu). Până la urmă, oricum, asta e istoria Rapidului, tot timpul se luptă cu toată lumea. Sper ca, la finalul, și punctul de la Mioveni și acesta cu Petrolul să ne ducă pe locul de baraj sau pe locul 2 promovabil”, a spus, la microfonul DigiSport, Petre Goge, care a comentat și cum i s-a părut ”Primvs Derby” fără spectatori, din cauza pandemiei: Chiar dacă nu au fost suporteri, se știe dintotdeauna că Rapid – Petrolul e un mare derby și astăzi s-a văzut că s-a jucat cu multă ambiție și fiecare echipă și-a dorit să câștige și a luptat până în ultima secundă.”

Fotbaliștii rapidiști protestează asupra deciziilor luate de asistentul Ferencz Tunyogi și centralul Iulian Dima în meciul cu Petrolul. Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Goge, ironic la adresa arbitrajului: ”Cred că voiau, până la urmă, să bată toți jucătorii până înscriau”

La cald, imediat după meci, Petre Goge nu și-a putut explica ceea ce s-a întâmplat la faza în care arbitrul a dictat de două ori repetarea penalty-ului. Fundașul a ironizat decizia arbitrilor.

”Nu știu ce a fost acolo. Nu știu ce a văzut domnul arbitru, o să ne uităm și noi pe reluări. Nu este posibil să bată trei penalty-uri și cred că voiau, până la urmă, să bată toți jucătorii până înscriau. Dumnezeu ne-a ajutat și, cu puțin noroc, puteam să înscriu chiar eu golul victoriei.

Meciul trecut, cei de la Mioveni s-au plâns că se fac jocurile pentru noi. Noi suntem concentrați pe teren, dar ceea ce s-a întâmplat astăzi, din punctul meu de vedere, nu este corect. O să analizeze și federația sau cine se mai ocupă de chestia asta, dar, una peste alta, este un punct câștigat pentru noi și sper ca acest punct să ne ducă la baraj sau pe un loc promovabil”, a mai declarat Petre Goge.

Alexandru Iacob îi prinde la loc banderola de căpitan lui Petre Goge în meciul dintre Petrolul și Rapid. Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Și Goge e încrezător în privința promovării: ”O să vedeți că la final o să ne bucurăm”

Căpitanul Rapidului a spus că absența jucătorilor eliminați, Rareș Lazăr și Mihai Popa, va fi acoperită pentru următorul meci.

”Avem un lot destul de numeros. Toată lumea care o să intre o să-și facă treaba, pentru că jucăm la cel mai iubit club din România și o să vedeți că la final o să ne bucurăm, cu toate greutățile pe care le întâmpinăm”, a mai spus Goge, care e încrezător în privința promovării precum antrenorul Dan Alexa.

  • După această nouă remiză din play-off, Rapid ajunge la 21 de puncte în clasament și momentan urcă pe locul 3, la egalitate cu CS Mioveni, care e pe 4 și are un meci mai puțin disputat. În etapa următoare, Rapid joacă tocmai marți, 21 iulie, de la ora 18:30, pe teren propriu, cu Campionii FC Argeș.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primvs-derby-pe-ilie-oana-de-la-ora-2015-petrolul-si-rapid-joaca-o-finala-in-play-off-ul-ligii-2-ce-au-spus-costel-enache-si-dan-alexa-despre-intalnirea-care-se-19138896

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-socat-dupa-meciul-cu-petrolul-nu-am-mai-trait-asa-ceva-antrenorul-rapidului-ia-la-tinta-arbitrajul-desi-recunoaste-ca-jucatorul-sau-a-gresit-si-le-raspunde-carcotasilo-19139015

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-debusolat-dupa-ce-petrolul-n-a-putut-invinge-rapid-nici-11-contra-9-ne-am-grabit-ne-am-hazardat-nu-am-jucat-deloc-logic-antrenorul-a-decis-sa-si-tina-jucatorii-num-19139023

https://liga2.prosport.ro/seria-1/crize-de-nervi-si-frustrare-pe-ilie-oana-portarul-rapidului-eliminat-si-trei-penalty-uri-consecutive-ratate-de-catre-petrolul-foto-19138982

Marius ANGHEL 12 Jul. 2020, 01:18 Liga 2
Pe aceeași temă