Căpitanul CSM-ului ia în calcul doar victoria cu ACS Berceni. „Vom scăpa de ghinion. O să fim o nucă greu de spart în acest campionat”

Marius ANGHEL 24 Aug. 2016, 13:42 Liga 2
Căpitanul CSM-ului ia în calcul doar victoria cu ACS Berceni.**

Doar cu trei puncte acumulate din nouă posibile în acest start de campionat al Ligii 2, în urma a trei remize, CSM Râmnicu Vâlcea e sigură că va reuși în etapa a 4-a să bifeze prima victorie. Gruparea olteană condusă de Ionel Gane va întâlni pe teren propriu pe ACS Berceni, luni, de la ora 18:00, una dintre cele trei echipe care până acum n-a bifat niciun punct în clasament.

Căpitanul Cătălin Pîrvulescu e convins că CSM nu va mai scăpa printre degete victoria de această dată. „Vom sparge gheața și ne vom impune în meciul de luni. Vom da totul pe teren, așa cum am făcut și până acum și sunt convins că vom scăpa de ghinion. Jucăm mai bine de la meci la meci, am câștigat și la capitolul omogenitate și CSM o să fie o nucă greu de spart în acest campionat. Cred că avem tot ce ne trebuie, fotbaliști experimentați și tineri cu mare poftă de joc și de afirmare. Campionatul este lung, urmează multe meciuri dificile și trebuie ca la fiecare dintre ele să ne concentrăm așa cum trebuie, la maximum”, a spus, pentru site-ul oficial al clubului, fundașul , care se felicită că a rămas la CSM și că a preluat banderola de la Ionuț Stoica: „Este o onoare pentru mine, sincer. Sunt cel mai vechi jucător al echipei și doar aici am jucat, cu excepția perioadei scurte în care am fost împrumutat la Pandurii Târgu Jiu. Îmi voi face și datoria de căpitan. Una peste alta cel mai important este să obținem rezultate bune și foarte bune și să urcăm în clasament. Acolo pe primele locuri ne stă bine și acolo vom ajunge”.

Pîrvulescu crede că se puteam obține mai multe puncte în acest debut de campionat. „Am fost la doar câteva minute de un succes la Arad, în fața unei echipe care a jucat în barajul de promovare în Liga 1. Apoi am ratat mult cu ASU Poli, am dominat partida, dar mingea nu a vrut să intre în poartă. În fine, cred că am dominat la Balotești și am avut multe ocazii, dar am câștigat tot un punct. Una peste alta, sunt trei puncte, nu am pierdut și de cum în colo vor veni și victoriile. Ne dorim foarte mult să jucăm în fața unor tribune pline. Poate suporterii se așteptau la mai mult de la acest început de campionat, dar le vom demonstra că avem valoare”, a mai spus fundașul CSM-ului.

După desfășurarea primelor trei etape din Liga 2, CSM Râmnicu Vâlcea se află pe locul 14 în clasament, cu 3 puncte, în timp ce ACS Berceni e pe locul 18, cu 0 puncte. Meciul direct dintre cele două echipe va avea loc luni, de la ora 18:00, pe stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea.

Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 24 Aug. 2016, 13:42 Liga 2
Pe aceeași temă