Căpitanul Bogdan Șandru a părăsit ”corabia” Dunărea Călărași. Fundașul a reziliat contractul cu clubul

Răzvan STÎNGĂ 19 Sep. 2021, 18:11 Liga 2

Dunărea Călărași a rămas și fără căpitanul Bogdan Șandru (32 de ani). Fundașul nu a fost nici el de acord cu reducerile salariale, iar acum plecarea lui s-a produs, în urma speculațiilor din ultima perioadă, care duceau la un astfel de rezultat final. Absența lui din ultimele meciuri nu este una întâmplătoare.

Bogdan Șandru a plecat și el de la Dunărea Călărași 

După ce a jucat în primele patru meciuri ale acestui sezon de Liga 2 la Dunărea Călărași, Bogdan Șandru n-a mai fost apoi, în următoarele etape, introdus vreun minut pe teren.

Nu a fost de acord cu reducerile salariale propuse de conducere, din cauza procesului de intrare în insolvență și a rezultatelor nu foarte bune ale echipei din Liga 2, astfel că a decis să întrerupă contractul și să caute un alt angajament.

Bogdan Șandru, om de bază la Dunărea Călărași sezonul trecut 

Bogdan Șandru a venit la Dunărea Călărași de la Chindia Târgoviște, în vara lui 2019, dar nu a fost prima experiență la formația din Călărași. A mai evoluat acolo și în perioada iulie 2016-iunie 2017, împrumutat fiind de la Pandurii Târgu Jiu. În afara echipelor amintite, apărătorul a mai fost legitimat, în carieră, la echipele Universitatea Cluj, Politehnica Iași și Fortuna Poiana Câmpina.

Sezonul trecut, când Dunărea Călărași a ajuns până în play-off-ul de promovare în Liga 1, Bogdan Șandru a evoluat în 27 de partide și a marcat de patru ori.

Bogdan Șandru a fost precedat de alte plecări 

Anterior plecării lui Bogdan Șandru, alți patru fotbaliști au părăsit deja echipa, ca urmare a problemelor financiare, fundașul George Cotigă, mijlocașul Vasile Gheorghe (36 de ani), atacantul Gelu Velici (29 de ani) și mijlocașul Marius Fotescu (26 de ani).

Dunărea Călărași e pe locul 17 în Liga 2, după șapte etape, cu doar 3 puncte, după ce a înregistrat trei rezultate de egalitate și patru eșecuri. În runda a 7-a, călărășenii au cedat cu 1-3 în fața formației FC Brașov, iar în etapa a 8-a vor juca acasă, cu Politehnica Iași.

Dunărea Călărași este în continuare și în Cupa României, în 16-imi, unde va juca miercuri, pe 22 septembrie, pe teren străin, cu CSM Slatina, echipă de Liga 3.

Foto: Sebastian Tătaru, Răzvan Păsărică, Gheorghe Flușter (Sport Pictures) și Flaviu Buboi (Mediafax Foto)

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 19 Sep. 2021, 18:11 Liga 2
Pe aceeași temă