Unirea Dej revine la treabă! Dragoș Militaru a fixat data reunirii și cantonamentul de vară, în care va testa nivelul echipei în amicale cu formații din primele trei ligi

Răzvan STÎNGĂ 08 Jun. 2022, 16:52 Liga 2
Unirea Dej revine la treabă! Dragoș Militaru a fixat data reunirii și cantonamentul de vară, în care va testa nivelul echipei în amicale cu formații din primele trei ligi

Unirea Dej e pe punctul de a relua pregătirile pentru sezonul următor de Liga 2, în care vrea să își depășească performanța din cel trecut. Dragoș Militaru a stabilit data reunirii, dar și unde va avea loc cantonamentul premergător primei etape a sezonului 2022/2023.

Unirea Dej va avea reunirea la 16 iunie, pe Stadionul Municipal Dej, acolo unde dispută partidele de pe teren propriu. Primele antrenamente vor avea loc în sistem obișnuit, iar spre finalul lunii iunie Militaru a programat un stagiu de pregătire centralizat, stil cantonament, care va începe la 29 iunie și va dura până la 9 iulie.

Unirea Dej se reunește la 16 iunie și va avea un cantonament pe plan local

În cadrul cantonamentului, Unirea Dej va disputa și câteva meciuri amicale, dar până acum nu au fost stabiliți adversarii. Cert este că jucătorii dejenilor își vor măsura forțele și vor vedea punctul în care sunt în partide de verificare cu formații din primele trei ligi ale României.

Poate că printre oponenți va fi și campioana CFR Cluj, deja un adversar tradițional pentru Unirea Dej, cu care a tot disputat amicale în aproape toate momentele de pauză competițională.

Vacanța de vară se apropie de final și ne pregătim să sunăm adunarea pentru startul pregătirii noului sezon de Liga 2!

Reunirea lotului echipei noastre va avea loc joi, 16 iunie, de la ora 10:00, pe Stadionul Municipal Dej.

Antrenorul Dragoș Militaru a stabilit un cantonament pe plan local în perioada 29 iunie – 9 iulie și 6 sau 7 jocuri de verificare cu adversari din primele trei ligi ale României (detaliile vor fi comunicate ulterior)”, a anunțat Unirea Dej pe contul de Instagram.

Unirea Dej mai are doar 17 jucători în lot. Trebuie să transfere neapărat 

Până acum, Unirea Dej nu a reușit să aducă vreun jucător. Din contră, a pierdut, poate, cel mai important om al stagiunii trecute, pe Mircea Manole (23 de ani), golgheterul echipei cu șapte goluri. El a semnat cu CS Comunal Șelimbăr.

Zilele trecute, Unirea Dej chiar a anunțat fotbaliștii care vor continua la echipă și în campionatul care vine. Pe listă erau trecuți 17:

portari: Dorian Railean, Claudiu Chindriș, Patric Toderean;
fundași: Mihai Kereki, Alexandru Gîț, Alin Burdeț, Daniel Pop, Denis Roș;
mijlocași: Marius Cătinean, Cristian Chira, Angelo Cocian, Adrian Pop, Alex Militaru, Eduard Meszaroș;
atacanți: Andrei Pop, Florin Blaj, Vlad Bogdan;

Gabriel Magdaș, detalii despre perioada de transferuri de la Unirea Dej

Unirea Dej va face pasul în față în sezonul următor, din perspectiva transferurilor, dar și a bugetului cu care va începe noul campionat. Chiar președintele Gabriel Magdaș a oferit informații, după terminarea campionatului anterior, în privința acestor două aspecte, iar în perioada următoare vor fi făcute și primele precizări clare.

Cert este că la Unirea Dej nu va fi vreo schimbare semnificativă de lot, lucru intuit date fiind rezultatele din primul sezon de după promovare. Sub comanda lui Dragoș Militaru vor ajunge în jur de șase fotbaliști, însă rămâne de văzut dacă vor fi cu experiență, cu nume sau se va merge tot pe mâna jucătorilor tineri.

Ne vom concentra pe eventuale noi sosiri la echipă, în funcție de buget. Pe latura financiară, suntem în discuții cu mai mulți sponsori. Discutăm cu domnul primar pentru o mică reconfigurare a bugetului, încercăm să pregătim sezonul care vine.

Nu pot să spun dacă jucătorii care vor veni sunt maturi, dar categoric vor veni cel puțin cinci-șase. Nu pot să spun dacă aceștia vor fi din rândul jucătorilor cu experiență, cu nume. Avem o listă mai mare și împreună cu Dragoș o analizăm, vedem exact ce se mulează pe proiectul nostru, pe vestiarul nostru, ținând cont că mulți jucători din lotul actual au semnat prelungirile și vom continua cel puțin un an”, spunea Gabriel Magdaș în urmă cu o lună.

Foto: Unirea Dej și Flaviu Buboi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-deja-la-al-treilea-nou-transfer-sibienii-i-au-dat-lovitura-unirii-dej-si-i-au-luat-golgheterul-imi-place-stilul-de-joc-al-antrenorului-19233998

https://liga2.prosport.ro/seria-1/echipele-care-pierd-barajul-de-promovare-ar-putea-urca-si-ele-in-liga-2-frf-a-stabilit-criterii-suplimentare-de-atribuire-a-posibilelor-locuri-vacante-ramase-pentru-editia-2022-2023-19233736

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-nu-pierde-timpul-si-e-prima-echipa-din-liga-2-care-scoate-la-vanzare-abonamente-pentru-sezonul-urmator-preturile-tichetelor-de-acces-19233058

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-anuntat-17-jucatori-cu-care-va-continua-si-in-noul-sezon-de-liga-2-iar-discutiile-nu-s-au-incheiat-primii-doi-golgheteri-ai-echipei-se-lasa-greu-convinsi-19232990

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 08 Jun. 2022, 16:52 Liga 2
Pe aceeași temă