Schimbări majore de lot la Campionii FC Argeș. Jucătorii nu vor să continue în Liga 2 și au reziliat contractele. Viorel Tudose: ”Probabil a contat intrarea mea în vestiar, când le-am adresat cuvinte dure”

Andrei PASCU 16 Jun. 2023, 15:19 Liga 2
Schimbări majore de lot la Campionii FC Argeș. Jucătorii nu vor să continue în Liga 2 și au reziliat contractele. Viorel Tudose: ”Probabil a contat intrarea mea în vestiar, când le-am adresat cuvinte dure”

Campionii FC Argeș are probleme după retrogradarea în Liga 2, iar lotul de jucători va fi diferit în foarte mare măsură, comparativ cu stagiunea trecută, de SuperLiga României. În acest moment, o parte importantă din fotbaliști și-a reziliat acordurile.

Campionii FC Argeș schimbă, poate, tot lotul după retrogradarea în Liga 2

Pe lângă faptul că mulți jucători aveau acorduri valabile până în această lună iunie, Campionii FC Argeș a fost anunțată, de o parte bună din vestiar, că nu vrea să mai continue și că își caută noi acorduri, chiar dacă înțelegerile mai erau valabile și pentru sezonul următor.

Informația a fost confirmată recent, chiar de Viorel Tudose, unul dintre sponsorii clubului, chiar dacă zvonurile duceau către această situație nedorită de susținătorii piteștenilor. Aparent, deciziile anumitor jucători au avut la bază și ieșirea lui Tudose, care a intrat în vestiar după eșecul din turul barajului cu Dinamo care a și dus la retrogradarea în Liga 2.

O să vedem cine mai rămâne. Mulţi şi-au reziliat contractele. Probabil a contat intrarea mea din vestiar, după meciul din tur cu Dinamo, în care le-am adresat câteva cuvinte destul de dure.

S-a scris că am ţipat. Nu, am vorbit pe un ton ridicat, pentru că respectivii trebuie să şi înţeleagă, adică nu poţi să-ţi baţi joc de culorile unei echipe, de un oraş întreg având evoluţia pe care ai avut-o.

Mie îmi pare foarte rău că noi nu am ştiut să gestionăm acest baraj şi credeţi-mă că pentru mine a fost o dezamăgire totală ce s-a întâmplat”, a precizat Viorel Tudose, potrivit jurnaldearges.ro.

Jucătorii care au evoluat la Campionii FC Argeș încep să își găsească noi echipe

La nivelul numelor care au cerut rezilierea cu Campionii FC Argeș, clubul a confirmat doar încetarea raporturilor cu Zorhan Bassong (24 de ani, fundaș lateral). Sunt informații că Brendon Lucas (28 de ani, fundaș central) s-a înțeles cu Ho Chi Minh City FC, din Vietnam, iar Fabio Vianna (24 de ani, fundaș lateral) a căzut la acord cu campioana României, Farul.

În același timp, Tony Njike (25 de ani, mijlocaș defensiv) va rămâne liber de contract după 30 iunie.

Clubul nostru și fotbalistul Zorhan Bassong au ajuns la un acord pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă. Îi dorim mult succes în carieră!”, a anunțat Campionii FC Argeș pe Facebook.

Campionii FC Argeș îl poate pierde și pe liderul și căpitanul Costinel Tofan. Universitatea Craiova este interesată de transferul lui, după cum Liga2.ro a informat încă de la începutul lunii iunie.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-inceput-comercializarea-abonamentelor-pentru-sezonul-de-liga-2-liderul-galeriei-se-ocupa-de-acest-proces-imi-faceti-o-surpriza-19275182

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-o-achizitie-pentru-unirea-dej-un-jucator-de-la-retrogradata-ripensia-cand-colectivul-e-frumos-poti-face-performanta-19275178

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-personaj-aparte-in-liga-2-progresul-spartac-a-avut-in-lot-un-fotbalist-inginer-nu-am-neglijat-pasiunea-mea-fotbalul-dar-am-stiut-clar-care-e-tinta-numarul-1-19275170

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-mutari-surpriza-la-inceputul-campaniei-de-achizitii-a-luat-doi-jucatori-din-liga-2-si-un-altul-de-la-o-retrogradata-din-superliga-19275110

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-porti-ferecate-la-stadionul-electrica-ripensia-a-fost-data-afara-iar-poli-timisoara-ar-putea-ajunge-acolo-unde-si-a-gasit-sfarsitul-acs-poli-19275104

 

 

Andrei PASCU 16 Jun. 2023, 15:19 Liga 2
Pe aceeași temă