Argeșul își poate pierde căpitanul după retrogradarea în Liga 2! Clubul din SuperLigă interesat de Costinel Tofan | EXCLUSIV

Cosmin STAICU 05 Jun. 2023, 11:54 Liga 2
Argeșul își poate pierde căpitanul după retrogradarea în Liga 2! Clubul din SuperLigă interesat de Costinel Tofan | EXCLUSIV

Universitatea Craiova este interesată de transferul lui Costinel Tofan, fundaşul dreapta şi căpitanul al echipei Campionii FC Argeş.

În vârstă de 26 de ani, Tofan a retrogradat din prima ligă cu formaţia piteşteană, în urma barajului cu Dinamo (5-8 la general, după 1-6 în tur și 4-2 în retur).

Costinel Tofan ar putea continua în SuperLigă. E dorit de U Craiova

În acest sezon, Tofan a evoluat în 40 de partide pentru Campionii FC Argeş, marcând trei goluri şi a reuşit. Meciurile contra Universităţii Craiova din acest sezon au fost pline de evenimente pentru Tofan, care a marcat un gol în Cupa României contra oltenilor, dar a și făcut un penalty stupid într-un meci pe ”Ion Oblemenco”, câştigat cu 1-0 de U Craiova.

Costinel Tofan este piteştean şi a jucat în ultimii 6 ani la FC Argeş, după ce a trecut şi pe la Sepsi, CS Baloteşti şi Sporting Turnu Măgurele, la terminarea junioratului.

Pe postul de fundaş dreapta, Universitatea Craiova îi are pe Ştefan Vlădoiu, Ivan Martic, Bogdan Vătăjelu şi Mihai Căpăţână. Numai că Ştefan Vlădoiu nu a avut prestaţiile aşteptate de la el, după ce a revenit de la ”U” Cluj, Martic nu mai este dorit la Universitatea Craiova, lui Vătăjelu îi expiră contractul în vara aceasta, iar Căpăţână a fost o improvizaţie pe acest post.

O altă variantă pentru Eugen Neagoe pe postul de fundaș dreapta este Ionuţ Mitran, jucător împrumutat la CSM Slatina, care va reveni în vara aceasta în Bănie.

Universitatea Craiova a mai transferat un jucător de la Campionii FC Argeş recent, pe Alexandru Işfan, pentru care a plătit 650.000 de euro.

Tofan a anunţat că vrea să plece de la Argeş

După ce Argeşul a retrogradat, în urma barajului cu Dinamo, Costinel Tofan a fost unul dintre cei mai vocali jucători ai piteştenilor şi a anunţat că-şi doreşte să părăsească echipa, după 6 ani petrecuţi în Trivale.

”Sunt foarte supărat, am muncit aici 6 ani, am dat tot ce am avut, am fost cu sufletul. Sunt piteștean, îmi e rușine să ies pe stradă, să văd oamenii, pentru că au crezut în noi, dar nu am putut face nimic. Am luptat până la final, până în ultima etapă, dar acum atât s-a putut. Mi-ar fi ușor să dau vina pe staff, pe colegi. Trebuie să fim bărbați, să ținem capul sus. Mulți dintre colegii mei nu credeau înainte de meci, câteva locuri din vestiar erau goale. Nu vreau să dau în colegii mei, însă.

Din punctul meu de vedere, toți antrenorii care au fost aici au fost antrenori de valoare, dar totul s-a schimbat după plecarea lui Prepeliță. Știa să ne strângă, atunci a fost momentul cheie. Este greu ca anumiți jucători să aibă mii de euro salarii, iar acum să plece, să rupă contractul, iar proștii, românii, rămân. Proștii care au avut salariile cele mai mici, proștii care au luptat până la capăt, care au avut încredere până la capăt. Noi de ce să rămânem?

Eu țin la această echipă, dar nu pot spune dacă rămân sau nu. Dacă rămân toți colegii, rămân, dacă nu, mă voi gândi foarte bine. Am avut un an foarte greu, un an în care s-au întâmplat multe lucruri. Sper că oamenii care conduc clubul au înțeles ceva și echipa va promova curând”, a spus Costinel Tofan, după a doua manşă a barajului cu Dinamo, în care chiar el a deschis scorul.

Înainte de returul barajului cu Dinamo, Campionii FC Argeș s-a despărțit amiabil de Tony Njike și Lucas Brendon.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dezvaluiri-noi-despre-situatia-de-la-campionii-fc-arges-19274049

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-a-picat-in-liga-2-dupa-barajul-cu-dinamo-19273872

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-dinamo-se-joaca-de-la-ora-2100-cainii-pornesc-ca-mari-favoriti-dupa-rezultatul-din-mansa-tur-19273681

Cosmin STAICU 05 Jun. 2023, 11:54 Liga 2
Pe aceeași temă