CFC Argeș, pe plus după venirea lui Eugen Neagoe. Antrenorul își dorește să răpună și Concordia Chiajna: ”Vreau să controlăm jocurile, vreau mai mult de la jucători”

Andrei PASCU 02 Nov. 2023, 16:36 Liga 2
CFC Argeș, pe plus după venirea lui Eugen Neagoe. Antrenorul își dorește să răpună și Concordia Chiajna: ”Vreau să controlăm jocurile, vreau mai mult de la jucători”

Campionii FC Argeș are de recuperat puncte pentru a urca în jumătatea superioară a clasamentului de Liga 2, iar al treilea meci al piteștenilor cu noul antrenor, Eugen Neagoe, va avea loc sâmbătă, de la ora 12:00, pe teren advers, la Chiajna, cu Concordia Chiajna.

Partida, care va fi în format live-text pe Liga2.ro, parte din etapa a 12-a, a fost prefațată de Eugen Neagoe. ”Tehnicianul” speră să mai obțină o victorie în noua sa experiență.

Campionii FC Argeș, meci cu Concordia Chiajna în etapa 12 de Liga 2

Antrenorul Eugen Neagoe e convins că duelul va fi unul dificil. A remarcat mai multe plusuri ale ilfovenilor, cum ar fi experiența jucătorilor, cu meciuri în prima ligă și chiar la echipa națională în cazul câtorva, dar și experiența omologului său, Erik Lincar.

Cu toate acestea, Eugen Neagoe mizează pe ce a lucrat până acum la echipă, de când a venit, că va putea să dea, deja, o imagine cât de cât apropiată de ceea ce vrea să traseze la Campionii FC Argeș. Antrenorul dorește să vadă determinare din partea jucătorilor săi, dar și să pună în aplicare ce a antrenat în zilele de după venirea sa.

Vom pregăti jocul, ne dorim să obținem cele trei puncte. Nu va fi o partidă ușoară, cei de la Chiajna au în componență jucători care au jucat la națională, cu sute de meciuri în prima ligă. Pe unii dintre ei îi cunosc, acolo e un antrenor cu multă experiență în Liga 2, care știe ce e în Liga 2. Va fi un joc important, dar vreau să mă refer doar la jucătorii noștri, să fie bine fizic.

Vom discuta toate aspectele pentru acest meci, mai e timp până la ora jocului să punem totul la punct, dar eu vreau ca echipa să arate cât mai bine, mai bine ca la Buzău. Dacă la Buzău am obținut o victorie importantă, jocul nu a arătat cum ne dorim.

Îmi doresc ca jocul să arate mai bine, să nu intre jucătorii în degringoladă în anumite momente. Vreau ca echipa să controleze jocurile. Vreau mai mult de la jucători, au potențial, iar FC Argeș e un club foarte important în România. (…)”, a spus Eugen Neagoe la conferința de presă.

https://www.youtube.com/watch?v=_kN9Auq0GL8&t=322s

Campionii FC Argeș, achiziție înaintea partidei cu Concordia Chiajna

Acum, Campionii FC Argeș este pe locul 12 în Liga 2, cu 15 puncte, la egalitate cu locurile 11 și 13, Steaua și CSM Ceahlăul. Are un avans de un punct peste locul 14, CSM Slatina.

De la venirea lui Neagoe, piteștenii au adunat patru puncte în două meciuri, 1-1 cu CSM Slatina și 1-0 cu Gloria Buzău. Înaintea confruntării cu Concordia Chiajna, Campionii FC Argeș a anunțat venirea unui fundaș central, a lui Esteban Orozco.

Va semna un jucător, veți afla despre cine este vorba, rămâne de văzut dacă azi se vor rezolva toate lucrurile. Dacă va fi ceva de anunțat, vom anunța. Suporterii trebuie să afle tot ce avem în plan.

Nu am discutat de renunțarea la un jucător acum, pe termen scurt”, spunea Eugen Neagoe înainte de venirea lui Esteban Orozco, dar a vorbit și despre ce așteaptă de la ultimele meciuri din acest an:

Mi-aș dori să obținem 12 puncte până la finalul anului, nu știu câte vom obține însă. Mi-aș dori să le câștigăm pe toate, dar întâlnim adversari buni, vom întâlni echipe care vor promovarea, play-off-ul, dar depinde de noi să ajungem unde ne dorim”.

Video: CFC Argeș

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/joi-au-loc-3-meciuri-din-etapa-2-a-grupelor-cupei-romaniei-19291216

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/dragos-balauru-a-semnat-cu-csm-alexandria-19291246

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/daniel-virtej-a-comentat-tensiunile-de-la-steaua-rapid-19291257

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-argea-a-mai-luat-un-fundas-esteban-orozco-19291244

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/concluziile-lui-dan-stupar-si-danut-coman-dupa-progresul-pecica-fc-hermannstadt-0-6-19291189

Andrei PASCU 02 Nov. 2023, 16:36 Liga 2
Pe aceeași temă