Campionii FC Argeș mărește ritmul antrenamentelor după a doua testare împotriva COVID-19. Modul în care va organiza, începând de duminică, ședințele de pregătire Ionuț Badea

Răzvan STÎNGĂ 30 May. 2020, 12:21 Liga 2
Campionii FC Argeș mărește ritmul antrenamentelor după a doua testare împotriva COVID-19. Modul în care va organiza, începând de duminică, ședințele de pregătire Ionuț Badea

Jucătorii echipei Campionii FC Argeș continuă să se pregătească pentru debutul în play-off-ul Ligii 2. Vineri au efectuat al doilea test de COVID-19, iar antrenorul Ionuț Badea va schimba puțin antrenamentele. Conform informațiilor oferite de clubul din Pitești, principalul va mări intensitatea, iar de duminică vor fi organizate două antrenamente pe zi. Ședințele de pregătire vor avea loc tot cu câte patru jucători, așa cum prevede protocolul medical impus de autorități în această perioadă.

Campionii FC Argeș: ”Antrenorul Ionuț Badea așteaptă cu mare nerăbdare momentul când va putea organiza antrenamente colective pentru a-și putea putea pune în practică ideile tactice”

În ceea ce privește testarea pentru depistarea noului coronavirus, acesta va mai fi efectuat doar o singură dată, peste două săptămâni. Campionii FC Argeș va termina astfel cu testările, impuse a fi efectuate de trei ori pe perioada cantonamentului de două săptămâni.

Fotbaliștii de la FC Argeș au efectuat vineri dimineață al doilea test de coronavirus din cele trei obligatorii în perioada stagiului de pregătire centralizată, conform protocolului emis de Ministerul Sănătății.

Testarea a avut loc la hotelul la care piteștenii efectuează cantonamentul, fiind realizată tot de aceeași echipă de medici care i-a examinat pe jucători și săptămâna trecută. În cursul acestei seri, sau cel târziu sâmbătă dimineață, alb-violeții vor primi și rezultatele acestui test. Conform protocolului emis de Ministerul Sănătății, argeșenii vor mai repeta testul COVID-19 și la finalul săptămânii viitoare, în ziua a 14-a a perioadei de pregătire centralizată.

# De duminică, câte două antrenamente

În altă ordine de idei, echipa noastră își continuă pregătirea la stadionul Nicolae Dobrin, în grupuri de câte 4 persoane, așa cum prevede protocolul sanitar. Începând de duminică, staff-ul tehnic va crește intensitatea antrenamentelor, argeșenii urmând să efectueze și câte două ședințe de pregătire în anumite zile ale săptămânii viitoare. Antrenorul Ionuț Badea așteaptă cu mare nerăbdare momentul când va putea organiza antrenamente colective pentru a-și putea putea pune în practică ideile tactice”, se arată în comunicatul emis de Campionii FC Argeș.

Piteștenii pornesc play-off-ul la șase puncte de liderul UTA Arad 

În acest moment, cinci din cele șase echipe care vor lua startul în play-off-ul Ligii 2 au intrat în cantonament. Singura care nu s-a reunit este Turris Oltul Turnu Măgurele, care a anunțat că va intra de la 1 iunie. Campionii FC Argeș a efectuat primul test pentru depistarea COVID-19 vineri, 22 mai, iar ulterior a început și antrenamentele.

Campionii FC Argeș va juca în play-off-ul pentru promovarea în Liga 1 alături de UTA Arad, CS Mioveni, Turris Oltul Turnu Măgurele, Petrolul Ploiești și Rapid. Cinci etape va avea acest play-off, Argeșul urmând să desfășoare două meciuri în pe teren propriu și trei în deplasare. Campionii FC Argeș are același număr de puncte ca Petrolul și Rapid, 19, are unul mai puțin decât CS Mioveni și Turris Oltul (ambele au câte 20 de puncte), iar față de liderul UTA e distanțată la șase puncte (25 puncte). Mini-turneul ar trebui să înceapă la data de 4 iulie, iar celelalte jocuri să se desfășoare pe 11, 18, 25 iulie și 1 august.

Primele două clasate vor promova direct în Liga 1, iar ocupanta locului 3 va juca barajul pentru accederea în primul eșalon, cu locul 6 din play-out-ul Ligii 1.

Foto: FC Argeș Pitești 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-ripensia-a-confirmat-despartirea-de-alexandru-pelici-e-a-doua-echipa-din-liga-2-care-isi-schimba-antrenorul-in-aceasta-saptamana-19134042

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-ripensia-aproape-de-o-despartire-iminenta-de-alexandru-pelici-presedintele-am-nevoie-de-un-arsene-wenger-de-un-constructor-19134038

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-anuntat-despartirea-de-dorinel-munteanu-comunicatul-emis-de-club-19133992

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 30 May. 2020, 12:21 Liga 2
Pe aceeași temă