Campionii FC Argeș încrezătoare că va obține, în sfârșit, prima victorie în Liga 2. Așteptările lui Eugen Beza înaintea meciului cu Unirea Dej

Andrei PASCU 15 Sep. 2023, 18:34 Liga 2
Campionii FC Argeș încrezătoare că va obține, în sfârșit, prima victorie în Liga 2. Așteptările lui Eugen Beza înaintea meciului cu Unirea Dej

Campionii FC Argeș nu a numit un alt antrenor principal în pauza de Liga 2, ci a rămas tot la varianta Eugen Beza, ”promovat” în funcție, de la nivelul de ”secund”, după rezilierea contractului cu Alexandru Pelici.

În runda a 6-a de Liga 2, piteștenii vor primi vizita formației Unirea Dej, luni, de la ora 16:15, în format live-text pe Liga2.ro!

Campionii FC Argeș întâlnește Unirea Dej în etapa a 6-a de Liga 2

Unirea Dej este o echipă care poate pune probleme formației Campionii FC Argeș, după cum a declarat Eugen Beza, care vede gruparea pregătită de Dacian Nastai drept una imprevizibilă, care poate face oricând un meci bun și poate lua cele trei puncte.

În acest moment, după cinci runde scurse din Liga 2, clujenii chiar stau mai bine decât piteștenii în ierarhie, cu două puncte mai mult, 6 la 4. Eugen Beza e convins că se va vedea o imagine mai bună la Campionii FC Argeș, în primul rând datorită faptului că a lucrat la atitudinea jucătorilor, pe care îi vrea mai agresivi.

Eugen Beza, analiza partidei Campionii FC Argeș – Unirea Dej

Cele trei puncte sunt obligatorii pentru Campionii FC Argeș, care până acum are patru remize și un eșec la activ. Unirea Dej a ajuns la cele 6 puncte în urma a două victorii și trei eșecuri.

Venim după o pauză în care cred că ne-am pregătit bine, sperăm că tot ce am lucrat vom pune în practică. Trebuie schimbată atitudinea, pentru că suntem datori față de club, față de suporteri, pentru că locul ocupat acum nu este cel corect. Ceea ce s-a făcut la FC Argeș, cât a fost Alex Pelici, a fost bine.

Eu am continuat munca, dar cu principiile mele. Ceea ce ne-a ajutat în această perioadă a fost să ne cunoaștem mai bine. Am fost lângă jucători, am făcut trecerea de la antrenor secund la antrenor principal, a fost foarte simplu.

I-am făcut să înțeleagă că trebuie să avem atitudine, poate de aici și lipsa agresivității din teren. Am lucrat foarte mult la acest detaliu, toate echipele și-au îmbunătățit forma fizică în această perioadă, simt că suntem mai puternici, dar trebuie să demonstrăm pe teren.

Ne dorim să câștigăm acest meci, faptul că am fost ales antrenorul echipei FC Argeș e o mare onoare, dar pe altă parte e și o responsabilitate. E o perioadă foarte grea pentru club, după retrogradare, după un start de sezon deloc reușit și e o muncă și o responsabilitate mari, dar asta nu mă sperie. Sunt un antrenor cu energie, dar, ca să îmi pun în practică principiile, am nevoie de jucători motivați 120 la sută!

Sper să punem în practică toate lucrurile luni, la ora jocului”, a declarat Eugen Beza.

https://www.youtube.com/watch?v=Vgh81dyqKe0

Campionii FC Argeș, fără victorie în Liga 2

După cinci etape, Campionii FC Argeș ocupă locul 16 din 20 în clasamentul Ligii 2, cu 4 puncte acumulate și cu golaveraj 2-4. Este la egalitate cu Viitorul Pandurii și CSM Alexandria, prima cu golaveraj mai bun.

În campionat, în etapa a 6-a, Campionii FC Argeș joacă, așadar, acasă, cu Unirea Dej. Partida va avea loc luni, prima după pauza competițională pricinuită de jocurile formațiilor naționale.

Întâlnim un adversar care a fost în play-off anul trecut, ușor schimbat, au venit jucători tineri, au venit tineri jucători din Liga 2, de la Unirea Constanța sau Ripensia. Au și experiență, au impuls ofensiv, nu au presiunea rezultatelor, sunt imprevizibili cei de la Dej, iar noi suntem în gardă. E o presiune pe noi, că nu am câștigat până acum, dar dacă ne vom impune în dueluri, vom câștiga partida.

Referitor la ce va fi apoi, dacă vom câștiga, luăm treptat, suntem jos, trebuie să ne ridicăm. Ne uităm la fiecare adversar și vom încerca să scoatem cât mai mult din fiecare meci, să luăm cele trei puncte”, a mai spus Beza.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Campionii FC Argeș
Video: Campionii FC Argeș

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-duel-cu-csm-alexandria-in-runda-a-6-a-de-liga-2-19284858

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-erik-lincar-dupa-concordia-chiajna-steaua-0-0-19284837

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-daniel-oprita-dupa-concordia-steaua-0-0-19284832

https://liga2.prosport.ro/seria-1/porumbel-a-aratat-doar-galben-la-o-faza-de-k1-in-spartac-dumbravita-19284811

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-steaua-primul-meci-al-etapei-a-6-a-a-ligii-2-19284689

Andrei PASCU 15 Sep. 2023, 18:34 Liga 2
Pe aceeași temă