Campionii FC Argeș, în sfârșit victorie la scor! S-a distrat cu CSM Alexandria, iar Eugen Beza simte creșterea: ”Am legat două victorii, victorii meritate, după sacrificii”

Andrei PASCU 23 Sep. 2023, 18:10 Liga 2
Campionii FC Argeș, în sfârșit victorie la scor! S-a distrat cu CSM Alexandria, iar Eugen Beza simte creșterea: ”Am legat două victorii, victorii meritate, după sacrificii”

Campionii FC Argeș a reușit abia în runda a 7-a de Liga 2 o victorie așteptată încă de la începutul sezonului. Piteștenii au învins la scor, 4-0, CSM Alexandria, realizând astfel un succes la care fanii, conducerea și stafful tehnic sperau să vină cât mai repede, în concordanță cu planurile pentru acest an.

Campionii FC Argeș a marcat câte două goluri pe repriză și a plecat cu toate punctele din județul Teleorman.

Campionii FC Argeș, în sfârșit victorie la scor: 4-0 cu CSM Alexandria

În prima repriză, oaspeții, pregătiți de Eugen Beza, au marcat prin Grigore Turda și Milcho Angelov, în minutele 5 și 38. Prima reușită a venit în urma unei lovituri de colț, iar golul lui Angelov după o acțiune de atac.

Diferența a căpătat proporții abia pe finalul meciului, după minutul 80. Cu un minut înainte de finalul timpului regulamentar s-a făcut 3-0, când a marcat și Florian Haită, iar în minutul 90+2 a punctat și Yanis Pîrvu, de la 11 metri.

Trebuie precizat că Haită și Pîrvu au intrat pe teren în partea a doua, iar Eugen Beza i-a felicitat în mod special pe cei doi. Antrenorul a precizat că piteștenii au făcut un joc bun, dar au fost și momente care nu i-au plăcut prea mult.

  • Campionii FC Argeș, contra CSM Alexandria: Andr. Bucur – Tofan, Turda (cpt.), M. Tudose, Rizzi – Rădescu (Scarlatache 78′), Andr. Panait (Grigore-Huideș 85′), Al. Răuță (Babin 46′), Buhăcianu (Haită 73′) – Bg. Rusu (Y. Pîrvu 78′), M. Angelov
    Rezerve neutilizate: Straton – Mitoi, D. Bujor, Zătreanu

Eugen Beza, felicitări pentru jucători după CSM Alexandria – Campionii FC Argeș 

În special partea a doua, cu excepția finalului, a fost scoasă în evidență ca minus de Beza, pentru că jucătorii săi au avut ceva probleme când Ștefan Odoroabă, antrenorul Alexandriei, a schimbat sistemul de joc și gazdele au fost mai ofensive.

Concluziile sunt pozitive, am făcut un joc bun contra unei echipe bune care, chiar dacă scorul a fost unul mare, evoluează consistent pe teren propriu. Am avut șansă, oarecum, că am marcat repede, după care am suferit un pic. La 2-0 au schimbat și ei sistemul de joc și am fost puțin dominați.

Am făcut o repriză a doua bună, cred că finalul a fost bun, în momentul în care am schimbat și noi sistemul și au intrat jucătorii de pe bancă, pe care țin să îi felicit, s-au ridicat la un nivel bun. Am băgat și jucători tineri, Haită, Huideș, Pîrvu. Îi felicit!

Am speculat slăbiciunile adversarului, am lucrat toată săptămâna la asta, am avut și un spirit de luptă, jucătorii trebuie lăudați după astfel de momente, pentru că a fost o săptămână grea pentru echipă. Venim după o deplasare lungă la Alexandria, nu am găsit o cazare pe măsură, am plecat în dimineața jocului, pe un drum de pământ, nu am văzut așa ceva.

Jucătorii cred că s-au unit și au dat dovadă de caracter, țin să îi felicit. Vreau să luăm lucrurile pozitive și cred că vom crește mult ca grup.

Arbitrajul a fost bun, a fost un arbitraj corect, singura mea nemulțumire a fost legată de faptul că toți centralii vin cu o anumită părere despre Răuță. Este un jucător foarte inimos, dar care s-a maturizat mult. Azi, la primul fault, a primit galben. Cred că lumea trebuie să lase de-o parte imaginea lui Răuță din trecut, s-a maturizat, e un băiat de caracter, care știe să-și dozeze intrările și lucrează foarte curat la locul de muncă, după cum se spune”, a spus Eugen Beza la finalul întâlnirii.

https://www.youtube.com/watch?v=bBT1N36ik14

Campionii FC Argeș, la două poziții de locurile de play-off

Cu 10 puncte, Campionii FC Argeș se află pe locul 8 în Liga 2 și este la egalitate cu CS Mioveni, Chindia Târgoviște, Viitorul Pandurii Târgu Jiu și CSM Ceahlăul.

În etapa a 8-a, Argeșul va juca pe teren propriu, contra liderului CSC Șelimbăr, care are 19 puncte după șapte meciuri, în urma a șase victorii și un egal. Apoi, piteștenii vor avea și alte meciuri cu formații care vor primele locuri în Liga 2.

Vor întâlni, în următoarea ordine, Steaua (deplasare), CSM Slatina (acasă), Gloria Buzău (deplasare), Concordia Chiajna (deplasare) și Unirea Slobozia (acasă).

Am legat două victorii, sunt victorii meritate, după sacrificii. Cred că meritam și în alte meciuri să câștigăm, de data asta am fost eficienți. Suntem pe un drum bun, dar cred că suntem departe de locurile de play-off.

Urmează o serie dificilă de meciuri, cred că jucătorii trebuie să fie realiști și să extragă din aceste victorii partea pozitivă a meciurilor. Mai avem foarte, foarte mult de muncă”, a mai precizat Eugen Beza.

Foto și video: Campionii FC Argeș

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-victorie-cu-fk-miercurea-ciuc-in-etapa-a-7-a-de-liga-2-19285957

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-rapus-concordia-chiajna-scor-3-2-in-etapa-7-19285911

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-incasat-o-dur-la-targoviste-cu-chindia-19285913

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-7-toate-meciurile-programate-sambata-sapte-la-numar-incep-la-ora-1100-19285779

https://liga2.prosport.ro/seria-1/selimbarul-tine-nasul-sus-si-dupa-jocul-cu-gloria-buzau-claudiu-niculescu-bucuros-pentru-noul-succes-e-important-ce-am-realizat-dar-avem-in-continuare-un-program-greu-19285908

Andrei PASCU 23 Sep. 2023, 18:10 Liga 2
Pe aceeași temă