Zi decisivă la Farul! Ședința de azi aduce excluderi, noi amenzi și concedieri: „Suntem în genunchi”

Marius ANGHEL 25 Oct. 2012, 13:28 Campionat
Zi decisivă la Farul!** Ședința de azi aduce excluderi, noi amenzi și concedieri:

Marian Diaconescu, finanțator al Farului, își critică jucătorii după înfrângerea usturătoare cu Dinamo II, scor 4-0.

„De patru meciuri, jucăm din ce în ce mai slab. După disputa de la Brașov, suntem o echipă în genunchi. Atenționarea am primit-o în partida cu FC Botoșani. Scuza cu oboseala din pricina deplasărilor lungi nu ține, pentru că am plecat cu două – trei zile înainte. Alte echipe, cu care am jucat, au venit la Constanța în ziua meciului. Am făcut eforturi fantastice să aducem jucători de mare experiență, cu jocuri la Liga 1. Am crezut că pe lângă ei pot crește puști de 16 – 17 – 18 ani. Ne-am înșelat însă. Tind să cred că unii dintre ei nu vor să joace. Mai bine mizăm pe tineri de 18 – 19 ani, care știm că se dăruiesc”, a spus Diaconescu.

Se poate lăsa cu amenzi și excluderi

Înfrângerea rușinoasă a învolburat apele la FC Farul. Conducerea clubului a programat astăzi, de la ora 13.00, o ședință cu staff-ul tehnic, pentru a analiza situația actuală, una mai mult decât delicată. Marian Diaconescu, finanțator al clubului, a subliniat că corpul tehnic are credit total din partea conducerii, „pentru că văd cum lucrează și cum se implică. Problema e la jucători”.

În aceste condiții, nu sunt excluse noi penalizări financiare asupra lotului sau chiar fotbaliști dați afară. „Vrem să vedem ce greșeli s-au făcut și să le remediem. Am comis o eroare cu Viorel Tănase, când am preferat vestiarul în dauna sa”, a declarat Diaconescu.

Sursa: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 25 Oct. 2012, 13:28 Campionat
Pe aceeași temă