Zahiu, extrem de supărat după înfrângerea de la Craiova: „Nu se mai poate, aș cam renunța”

Marius ANGHEL 24 Mar. 2014, 15:37 Campionat

Minerul Motru a pierdut cu 6-0 pe terenul lui CSU Craiova și, pe lângă faptul că a rămas codașa seriei, echipa motreană nu mai are nici speranțe că s-ar putea salva.

„Ne-am prezentat ca o echipă care parcă nu vrea să scape, care nu vrea să joace fotbal. Am luat șase goluri și puteam să mai luăm pentru că cei de la CSU au mai avut ocazii. Sunt extrem de supărat, dezamăgit. Nu se mai poate, aș cam renunța”, spune Gabi Zahiu.

Acesta este foc și pară pe elevii lui. „Nu a existat motivație, nu a existat nimic. Nu știu ce se întâmplă cu ei. Avem niște jucători care nu pot dar și jucători care nu au determinare și motivație deși au viitorul în față. Au clacat, e foarte greu, ei sunt tineri și în loc să joace se dau fie loviți fie joacă slab și dezamăgesc. Suntem într-o situație grea, nu știu care este ieșirea”, a mai declarat Gabi Zahiu.

În plus, următorul meci, cel de miercuri de la Arad este unul de șase puncte. „Jucăm cu UTA, echipă cu care ne batem să evităm retrogradarea. Nu știu ce putem face ca să obținem măcar un egal, nu știu”, a mai spus Zahiu.

Sursa: Impact în Gorj

Foto: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 24 Mar. 2014, 15:37 Campionat
Pe aceeași temă