Zahiu: „Diferența s-a făcut pe o greșeală de arbitraj”

Marius ANGHEL 25 May. 2014, 14:20 Campionat

Retrogradați matematic în Liga a III-a, Minerul Motru își joacă ultimele meciuri în Liga a II-a, pe care o părăsește de pe locul 5 al play-out-ului, peste retrasa FC Universitatea Craiova. În ultimul meci disputat în etapa a VII-a, gorjenii au jucat la Oradea, acolo unde au pierdut la limită în fața echipei FC Bihor. A fost 1-0 după golul lui Raymond Lukacs din minutul 39.

La finalul meciului, antrenorul Minerului, Gabriel Zahiu, a declarat că jocul a fost „pe muchie de cuțit”, că s-a ratat mult și că golul victoriei a fost marcat după o greșeală de arbitraj.

„A fost un meci disputat, pe muchie de cuțit, deschis oricărui rezultat. Am avut și noi multe ocazii de a marca, nu le-am reușit. Și echipa gazdă a avut multe oportunități de a marca, nu le-a fructificat. Acum nu mai e nimic de zis, se întâmplă și la case mai mari. Dar diferența s-a făcut pe o greșeală de arbitraj, când la gol a fost o împingere din spate. Asta este. Noi trebuie s-o luăm de la capăt, din liga a III-a, să ne punem ușor pe picioare, să formăm o echipă de tineri, cu mulți localnici, care să crească într-un an – doi, alături de un nucleu de jucători experimentați”, a afirmat, citat de fcbihor.ro, după partidă, antrenorul echipei din Motru, Gabriel Zahiu.

Minerul a folosit în meciul cu FC Bihor următoarea echipă: D. Popescu – Iclănzan, Dicu (cpt.), C. Nueleanu, N. Neacșu – Gruia, Nicoloff, Fărcășanu, Stoenac – Cernica (Unguru ”58), Trifu (R. Stănescu ”46,  Poenaru ’78).

Foto: eBihoreanul

Marius ANGHEL 25 May. 2014, 14:20 Campionat
Pe aceeași temă