Weller a recidivat, iar Alex Neagu mai are nevoie de fizioterapie

Mihai Andries 10 Oct. 2012, 14:00 Campionat
Weller a recidivat,** iar Alex Neagu mai are nevoie de fizioterapie

La finalul partidei cu Damila Măciuca, Adrian Falub își punea mari speranțe în recuperarea unor fotbaliști pentru următoarele partide de campionat. Printre numele menționate se aflau și cele ale lui Weller (foto) și Alex Neagu, jucători care, însă, mai au de stat în afara gazonului.

Brazilianul din atacul „Bătrânei Doamne” a recidivat în cele zece minute jucate în partida cu oltenii lui Lincar și este din nou scos din circuit datorită unei contracturi musculare. Cum nici Cristian Silvășan nu a putut fi încă legitimat, antrenorul arădean este din nou îngrijorat de faptul că și în deplasarea de la Luceafărul Oradea va trebui să aleagă dintre Pop și Miron pe postul de vârf de careu. „Parcă ne este scris să nu putem conta pe un fotbalist bun în atac. Am crezut că l-am descoperit pe Weller, dar el s-a accidentat, pe Silvășan pur și simplu nu-l putem legitima deși se pregăteșete cu noi de două săptămâni, nu știu ce să mai zic”, a spus cu regret tehnicianul „textiliștilor”.

Dar, problemele de efectiv se regăsesc și la mijlocul terenului. Acolo, Falub contează doar pe „închizători”, atâta timp cât brazilianul Ricardo nu a primit cartea verde nici până acest moment, iar Alexandru Neagu a stat doar câteva zile la Arad. „A reînceput alergările, dar îl doare încă piciorul. S-a întors la Pitești pentru a continua fizioterapia, e clar că nu vom putea conta pe el în săptămânile viitoare”, ne-a mai mărturisit „principalul” UTA-ei.

Un alt fotbalist din Țara Cafelei, Marcelinho, este pe drumul cel bun, se antrenează cu echipa, dar conducerea „Bătrânei Doamne” nu se grăbește cu legitimarea sa. Probabil, utiștii se tem să nu sufere și el o recidivă la gamba piciorului stâng și așteaptă „undă verde” din partea antrenorului Adrian Falub, în sensul că acesta îl consideră pregătit pentru meciurile oficiale.

Dar, între atâtea vești proaste apare și una bună. La două săptămâni de la entorsa la genunchi suferită pe finalul confruntării cu Corona Brașov, Calvin s-a antrenat din nou normal marți. Până una alta, însă, se pare că arădeanul a pierdut primul „unsprezece” în favoarea camerunezului Feussi.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel MUSCĂ‚

Mihai Andries 10 Oct. 2012, 14:00 Campionat
Pe aceeași temă