Vraciu a spart gheata!

28 May. 2012, 18:00 Campionat
Vraciu a spart gheata!

Finalul de sezon prieste de minune Bacaului, dar si lui Catalin Vraciu. Dupa o perioada indelungata in care s-a aflat „pe sec” in acest retur de campionat, atacantul „galben-albastrilor” a reusit, in sfârsit, sa sparga gheata printr-o „dubla” de efect la Navodari, contra Sagetii.

„Sigur ca ma bucura golurile marcate, aveam nevoie de ele, insa si mai important e faptul ca ne continuam seria rezultatelor si a evolutiilor bune”, a declarat Vraciu la finalul jocului de sâmbata.

Schimb de roluri

Desi a evoluat in ultima vreme ca mijlocas de banda dreapta si nu ca „vârf de atac”, Vraciu a facut o serie de partide reusite, care au culminat cu evolutia de la Navodari. „Catalin ajunge usor la poarta, nu pierde mingea si, lucru esential, a inceput din nou sa marcheze. Cele doua goluri inscrise in poarta Sagetii sunt confirmarea ca Vraciu traverseaza o perioada fasta”, a concluzionat antrenorul Bacaului, Cristi Popovici.

Premiu de frumusețe

Golul de 4-0 marcat de Catalin Vraciu in partida cu Sageata merita un premiu de frumusete: sut cu efect, de la marginea careului, in vinclu. „Nu stiu daca e cel mai frumos gol din cariera. Ca sa fiu sincer, lobul reusit acum doi ani, in poarta Rapidului CFR Suceava, mi s-a parut mai de efect”, a declarat Vraciu, care in turul actualei editii de campionat si-a trecut in cont o alta realizare de generic, in meciul câstigat pe terenul Callatisului Mangalia.

Un semn ca nu doar finalul de sezon ii prieste lui Vraciu, ci si Litoralul.

Sursa: Deșteptarea
Foto: Alexandru RAITA

28 May. 2012, 18:00 Campionat
Pe aceeași temă