Vlad Tudorache, despre remiza dintre Chindia și Energeticianul: „Dacă eram mai atenți am fi putut câștiga”

Marius ANGHEL 30 Nov. 2018, 18:11 Campionat
Vlad Tudorache, despre remiza dintre Chindia și Energeticianul:**

Energeticianul a dat jos Chindia de pe primul loc cu remiza pe care a obținut-o la Târgoviște, scor 2-2, în ultima etapă a turului Ligii 2. Echipa de la Petroșani a condus la pauză după golul lui Vlad Tudorache (34′), însă Daniel Florea (52′) și autogolul lui Marius Ioniță (61′) au întors rezultatul în partea secundă. Totuși, Vlad Rusu (76′) a marcat din nou pentru formația din Valea Jiului, iar tabela n-a mai fost schimbată până la fluierul final.

Tudorache (foto, în stânga), mijlocașul de 23 de ani al Energeticianului, a contribuit din plin la egalul obținut de echipa sa pe terenul uneia dintre pretendentele la promovare. Echipa de la Petroșani a avut și un gol anulat pentru offside, când conduceau.

„A fost un meci destul de echilibrat, pe un teren dificil, cu faze de ambele porți. Dacă eram mai atenți, am fi putut câștiga, dar, per total, e un rezultat echitabil, părerea mea. Deși în meciul precedent am jucat și fundaș dreapta, postul de mijlocaș central e locul unde mă simt cel mai bine, dar mă pot adapta la cerințele antrenorului și pe alte posturi dacă este nevoie.

Chindia mi s-a părut o echipă mai solidă ca în sezoanele precedente, în care am evoluat împotriva lor când eram la Afumați. Au un nucleu foarte bun și o omogenitate care se vede în jocul lor. Se simt destul de bine între ei, dar astăzi le-au lipsit câțiva jucători de bază și poate s-a văzut și acest lucru în jocul lor”, a spus Vlad Tudorache.

14 meciuri în acest tur de campionat, integralist în 11 dintre ele, și două goluri marcate sunt cifrele lui Vlad Tudorache până acum la Energeticianul, acesta fiind unul dintre cei mai constanți jucători din trupa lui Bogdan Andone.

Atunci când vrea mai mult, Tudorache se pregătește chiar și suplimentar. „Mulți jucători o fac. Până la urmă este o competiție între noi și fiecare vrea să devină mai bun, să joace mai mult și să progreseze și numai prin antrenament și jocuri oficiale se poate face asta”, a mai declarat mijlocașul.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Marius ANGHEL 30 Nov. 2018, 18:11 Campionat
Pe aceeași temă