„Viteza e principala mea calitate”

11 May. 2009, 14:35 Campionat
„Viteza e principala mea calitate

Alex Leucuța, titularizat în atacul UTA-ei pentru meciul din „Zăvoi”, s-a dovedit a fi arma secretă a echipei arădene.

"Pot spune că sunt fericit pentru această victorie dar și pentru cele două goluri reușite. A fost succesul întregii echipe, am încercat să fructific ocaziile avute și să fiu util echipei mele", spune Leucuța.

Adus la UTA de Ionuț Popa, fotbalistul Bătrânei Doamne, atacant de meserie, a fost decisiv pe contraatac, astfel că alături de Țucudean și „Bebe” Mitu, echipa fanion a Aradului a mai câștigat un atacant : "Recunosc că mi-a convenit jocul, pentru că viteza e principala mea calitate. Am reușit să îi surprindem pe contraatac, deoarece Vâlcea a început tare și a lăsat multe spații libere în apărare".

Leucuța, la primele goluri în tricoul alb-roșu, dedică golurile și victoria echipei și fanilor: "Când am văzut că voi juca titular m-am gândit să nu dezamăgesc și să joc cât mai bine. Cele două goluri îmi oferă moral pentru etapele ce urmează. Dedic reușitele echipei și suporterilor, care ne încurajează meci de meci, dar și familiei".

Profitând de absența lui Țucudean, menajat pentru acest meci, Alexandru Leucuța a confirmat într-un joc dificil în deplasare, fapt pentru care are mari șanse să rămână în primul „11” și pentru partida cu Deva.
 

 

Articol scris de Sebastian ȘICLOVAN
 

11 May. 2009, 14:35 Campionat
Pe aceeași temă