Viorel Tănase: „Cred până la sfârșit în șansele Farului”

19 Apr. 2012, 23:50 Campionat
Viorel Tănase:**

Pentru Farul Constanța, meciul cu Săgeata, care va avea loc sâmbătă de la ora 11:00, este unul decisiv pentru rămânerea teoretică în cursa pentru locurile promovabile, Un eșec ar însemna finalul de drum pentru acest campionat.

Se poate spune că este meciul ultimei speranțe, dacă nu reușim să batem Săgeata înseamnă că nu avem valoare de Liga 1 o să gândim o altă strategie. Erau la începutul campionatului 7 puncte până la locul 2 și au rămas tot 7 puncte. Sanse mai sunt și eu cred până la sfârșit, până când nu mai avem șanse matematice. Ne așteptă un joc cu o echipă care a făcut pregătirea doar la meciurile oficiale, o echipă care a avut foarte mari probleme financiare, dar asta nu ne va face să ne culcăm pe o ureche, ci dimpotrivă. Am văzut majoritatea jocurilor lor de acasă și nu mă adorme acestă situatie a lor, după 0-5 acasă, au bătut la Braila. Orice jucător contează în economia unui joc, Vezan este un jucător bun și trebuie să ne pregatim să fructificăm lipsa sa. Săgeata este o echipă periculoasă, sunt avantaje și dezavantaje. Am avut două săptămâni la dispoziție să ne liniștim și zic eu că vom avea o evoluție bună și vom căștiga. Măine vom viziona adversarul și sper să fructificăm punctele lor slabe. Suntem obligați să caștigam următoarele 3 meciuri, cu Săgeata, la Galați și cu Brăila. Ii așteptam pe suporteri la stadion, fotbalul se joacă pentru suporteri. Le mulțumesc celor care au încurajat echipa la meciul cu Botoșani. Fanii trebuie să existe la fiecare meci, dacă sunt suporteri adevărați„, a declarat antrenorul Viorel Tănase.

Este un meci capital pentru noi. Dacă vom caștiga vom aborda următoarele meciuri cu încredere și speranță în caz contrar nu o să fie bine, nu mai putem vorbi de promovare, dar nu vreau să mai vorbesc de asta, nici nu mă gandesc că nu vom caștiga. Am pierdut o șansă cu Botoșani. Atmosfera nu este una foarte bună, am plecat de pe locul 10 și nu e ușor să ajungi la promovare. Dacă respectam ceea ce ni se spune, nu avem cum să ratăm victoria„, a declarat mijlocașul Robert Neagoe (foto).

Sursa: FC Farul

19 Apr. 2012, 23:50 Campionat
Pe aceeași temă