Viorel Moldovan, sponsor în Giulești!

Mihai Andries 09 Oct. 2013, 11:36 Campionat
Viorel Moldovan,** sponsor în Giulești!

Antrenorul Rapidului e mai mult decât un simplu tehnician: a plătit nu mai puțin de 20.000 de euro către elevii săi, cărora le-a dat prime și le-a cumpărat medicamente ori ghete. Revenirea lui Viorel Moldovan (foto) la Rapid a adus liniștea în vestiar. Atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar. Antrenorul a plătit din buzunarul său aproximativ 20.000 de euro, de când a semnat cu Rapid.

Mai întâi, fostul internațional a dat o primă de 4.000 de euro pentru victoria obținută în Cupa României, împotriva Ceahlăului (3-1). Apoi, „Moldo-but” le-a cumparat  ghete mai multor jucători care s-au plâns că nu au bani pentru o astfel de investiție. Unul dintre cei care au primit o pereche de ghete a fost Mădălin Martin, care s-a revanșat prin marcarea a două goluri (unul în cupă, celălalt în campionat). 

De asemenea, după victoria obținută sâmbătă cu FC Clinceni(1-0), tehnicianul a mai scos 10.000 de euro din buzunar și a achitat prima promisă jucătorilor înainte de meci! La sumele enumerate mai sus se mai adaugă alți 2.000 de euro dați pe medicamente, tot de Moldovan, astfel încât totalul ajunge la aproximativ 20.000 de euro! Asta în timp ce pentru cele nouă luni de contract cu Rapidului, „Vio” va primi un total de doar 18.000 de euro! Antrenorul de 41 de ani încearcă astfel să creeze o stare de normalitate la echipă, în contextul în care situația financiară a clubului nu e deloc fericită.

Adrian Zamfir, unul dintre acționarii giuleșteni, poartă în aceste zile negocieri intense cu Gruia Stoica, patronul GFR, pentru a stabili modalitatea în care acesta se va implica la echipă. „Inițial, el voia să cumpere acțiuni, dar în ultima vreme s-a schimbat. Ar prefera să vină doar ca sponsor!”, au povestit surse apropiate celor două părți.

 

Articol scris de Victor STOICESCU

Mihai Andries 09 Oct. 2013, 11:36 Campionat
Pe aceeași temă