Viorel Moldovan: „Nu ne luați de proști!”

Mihai Andries 14 Oct. 2013, 11:47 Campionat
Viorel Moldovan:** „Nu ne luați de proști!

Rapid a învins sâmbătă pe Farul, scor 3-2, după ce constănțenii au egalat la doi, prin Nicola și Ivanovici. Golurile oaspeților au pornit din două faze de ofsaid

Rapid a câștigat în sfârșit un meci în prelungiri. Cum ai trăit meciul?
În mare tensiune. Dar dacă am câștigat pe final înseamnă că am avut caracter, am avut forță să revenim și mă bucură acest lucru. Am primit după două goluri, din punctul meu de vedere, pornite din poziții neregulamentare. Am văzut două poziții flagrante de ofsaid la reușitele constănțenilor.

Crezi că greșelile de arbitraj au fost voite?
Eu sper să fie două greșeli întâmplătoare, nu vreau să mă gândesc mai departe la alte combinații. Deși se practică. Eu vreau totuși să cred că au fost erori neintenționate. Vreau să fiu arbitrat corect, nu vreau să mi să dea nimic din ce nu mi se cuvine. Cunoaștem și noi anumite practici și nu vrem să fim luați de proști, vrem să fim respectați.

Se puteau evita golurile primite în meciul cu Farul?
Chiar dacă am avut și noi partea noastră de vină, am intrat în joc foarte bine. Am condus cu 2-0 și inexplicabil ne-am retras. Le-am lăsat inițiativa oaspeților. Dar important este că am revenit și am luat cele trei puncte în condițiile în care am primit două goluri, spun eu, neregulamentare.

Crezi că Stelea regretă că l-a lăsat pe Alexandru Ioniță acasă?
Ioniță a făcut un meci foarte bun, i-am spus și înainte de joc că aștept de la el să fie decisiv, să tragă echipa spre victorie, să câștige de unul singur partida. Evoluția lui a fost excelentă, chiar dacă mai are și momente când  iese din joc. Am vorbit cu Stelică și vreau să-i mulțumesc foarte mult pentru că i-a permis lui Ioniță să rămână la Rapid.

Poate să ajungă Ioniță liderul echipei?
Mai are mult de muncă, trebuie să crească, să mai invețe și alte lucruri, să participe și la faza defensivă. Să rămână umil, modest și tupeist pe teren. Am încredere în potențialul său, dacă mă va asculta va ajunge fotbalist mare.

Articol scris de Victor STOICESCU
Foto: Răzvan LUPICĂ‚
 

Mihai Andries 14 Oct. 2013, 11:47 Campionat
Pe aceeași temă