Viorel Ion, nemulțumit de defensivă la Berceni: „Ne-am bătut singuri”

Marius ANGHEL 22 Sep. 2014, 17:23 Campionat
Viorel Ion, nemulțumit de defensivă la Berceni:**

Gloria ar fi putut pierde sâmbătă, la Berceni, în etapa a IV-a, la o diferență de scor mult mai mare, însă a avut noroc cu intervențiile portarului Cristi Stoicescu. Atunci când n-a fost cazul, stângăciile adversarilor au contribuit doar la o victorie cu 4-2. La fel de adevărat este și că fotbaliștii buzoieni ar fi putut câștiga acest meci sau cel puțin ar fi putut obține un egal. Asta a fost și opinia lui Viorel Ion, antrenorul Gloriei, la finalul partidei, extrem de dezamăgit în special de ziua neagră a defensivei.

„Nici nu știu cum aș putea să caracterizez acest meci! Ne-am bătut singuri, nu-mi vine să cred că n-am putut să ținem de rezultat măcar la 2-2 și am primit golurile așa cum le-am primit. Greșeli foarte mari în apărare, am prins o zi extrem de proastă. Ca și câștig la acest joc l-aș numi pe Tigoianu, care a intrat excelent în joc și a marcat”, a declarat antrenorul Gloriei pentru sansanews.ro.

Gloria Buzău a reușit să egaleze de două ori prin Bobe (34) și Tigoianu (66) după ce Pădurețu (25) și Alexandru Marin (39) au marcat pentru ilfoveni, însă, în final, echipa antrenată de Marin Dragnea s-a impus cu 4-2 prin reușitele lui Pătrașcu (71) și Ursu (82).

A fost prima victorie echipei ACS Berceni în acest sezon, în timp ce Gloria Buzău rămâne cu 6 puncte și se clasează pe locul 5 în Seria 1.

Marius ANGHEL 22 Sep. 2014, 17:23 Campionat
Pe aceeași temă