Viorel Ion: „Jucătorii trebuie felicitați de tot orașul pentru ce se face la Gloria Buzău”

Adrian Soare, Marius ANGHEL 27 Oct. 2014, 11:45 Campionat
Viorel Ion:**

În ciuda numeroaselor indisponibilități din lot, Gloria Buzău a reușit sâmbătă să obțină toate cele trei puncte puse la bătaie în confruntarea de pe teren propriu cu Unirea Slobozia. Victoria, una extrem de importantă pentru calificarea în play-off, le-a ridicat moralul jucătorilor din Crâng care veneau după un eșec rușinos în fața ,,lanternei roșii”, CS Balotești.

La finalul meciului cu Slobozia, antrenorul echipei buzoiene, Viorel Ion, a ținut să își felicite elevii pentru ambiția și determinarea de care au dat dovadă și a spus că nu se mulțumea doar cu un egal chiar dacă i-au lipsit mai multe piese de bază cum ar fi Pălimaru, Marcu, Burlacu și Popescu.

,,Victoria de astăzi (n.r. sâmbătă) este una mare, mai ales dacă ținem cont de faptul că, după părea mea, pentru play-off luptăm cu Slobozia, Brăila și Berceni. Cele trei puncte sunt foarte importante și în contextul în care ne-au lipsit mai mulți titulari. Mă bucur că cei care au intrat în teren au avut determinare, dar nu știu cum să-i mai motivăm, deoarece cunoașteți situația financiară de la club. Jucătorii trebuie felicitați de întreg orașul pentru ceea ce se face aici la Gloria Buzău. După cum a decurs jocul, am avut încredere în echipă că putem câștiga acest meci”, a declarat tehnicianul Gloriei Buzău, Viorel Ion.

Într-un meci contând pentru etapa cu numărul 11 a turului, Gloria Buzău a învins cu 1-0 pe Unirea Slobozia grație golului marcat de Răduca în minutul 70 după ce a transformat un penalty.

Articol și foto de Adi SOARE

Adrian Soare, Marius ANGHEL 27 Oct. 2014, 11:45 Campionat
Pe aceeași temă