Vioară: „Noi am controlat jocul”, Tase: „Ba noi am dominat”

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 29 Mar. 2014, 21:00 Campionat
Vioară:

Viorel Ion a opinat că Gloria Buzău a dominat partida cu Sport Club Bacău și a vorbit despre problemele financiare ale grupării pe care o pregătește.

„Vă spun cu mare responsabilitate că azi am fost peste Bacău. Echipa gazdă nu ne-a surprins cu nimic, iar noi am condus ostilitățile și în prima repriză, chiar dacă am fost conduși cu 1-0. Până la urmă, sunt mulțumit de acest egal. Dacă Buzăul ar ajunge în play-off, ar fi o mare realizare, în condițiile în care suntem la limita supraviețuirii din punct de vedere al mâncării, nu mai vorbesc de bani sau de altele. Gloria e o echipă pe care ne zbatem s-o ținem în viață și care a demonstrat că joacă un fotbal frumos. În lupta pentru locul 6, valorile sunt apropiate, dar una e să motivezi jucători plătiți la zi și care au salariile pe care le au, așa cum e Bacăul, și alta e să conduci o echipă unde nu s-a mai luat niciun salariu din noiembrie. Așa am eu noroc, să antrenez numai echipe aflate în sărăcie.”, a spus Viorel Ion la finalul meciului de la Bacău.

Antrenorul principal al celor de la Sport Club Bacău a uimit din nou, apreciind că echipa sa a practicat un fotbal destul de bun, chiar dacă, în 90 de minute, jucătorii săi și-au creat doar 3 ocazii.

„A fost un joc echilibrat și consider că astăzi am pierdut două puncte, fiindcă am dominat mai mult. Am făcut din nou greșeli care ne costă. Ați văzut ce se întâmplă când un jucător nu-și respectă sarcinile de marcaj la o fază fixă. Ă‚sta e elanul tinereții, dar cei care greșesc vor plăti de-acum încolo, pentru că, la final, plângem cu toții. Mario Șchiopu e cel care trebuia să vină la faza golului cu cel care a marcat. Per ansamblu, eu zic că a fost un joc destul de bun al nostru și cred că puteam câștiga pe finalul jocului. Asta e, poate că așa trebuie să suferim până la final, obiectivul este realizabil. Avem joc la Tărlungeni, dacă suntem bărbați adevărați trebuie să ne recuperăm punctele.”, a declarat și Viorel Tănase.

Articol scris de Horia ALEXOAE
Foto: Dan DUȚĂ‚
 

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 29 Mar. 2014, 21:00 Campionat
Pe aceeași temă