„Vioară”, mulțumit și cu punctul obținut contra Săgeții: „Nu numai de noi, ci și de ei”

Marius ANGHEL 16 Oct. 2014, 16:24 Campionat

Deși era convins că echipa sa va opri în Crâng toate cele trei puncte puse în jocul cu Săgeata Năvodari, antrenorul Gloriei Buzău, Viorel Ion, s-a mulțumit în cele din urmă și cu egalul, scor 0-0. ,,Vioară” a ținut să precizeze după meci că gruparea constanțeană a fost cea mai bună adversară întâlnită până acum, având în componență jucători experimentați.

,,Dacă înainte de joc mă întreba cineva dacă sunt mulțumit și cu un rezultat de egalitate era normal să spun că nu. Raportat însă la ceea ce s-a întâmplat în teren, până la urmă este un punct câștigat, nu numai de noi, ci și de ei. A fost un meci echilibrat, de luptă și să nu uităm că am jucat totuși cu Săgeata Năvodari, echipă cu majoritatea jucătorilor de Liga 1 și care au salarii de 3-4000 de euro. Ei se plâng că nu au bani, dar vă zic eu că sunt plătiți la zi”, a spus după meci Viorel Ion.

După opt etape disputate în Liga 2, Gloria Buzău ocupă locul 5 în Seria I, cu cele 13 puncte acumulate fiind la egalitate cu locul 4 pe care se află Rapid CFR Suceava.

Articol și foto de Adi SOARE

Marius ANGHEL 16 Oct. 2014, 16:24 Campionat
Pe aceeași temă