„Vioară” își laudă jucătorii după victoria de la Suceava: „Nu le-am dat absolut nicio șansă”

Marius ANGHEL 06 Apr. 2015, 18:42 Campionat

Două victorii la rând au obținut jucătorii echipei Gloria Buzău în fața Rapidului din Suceava. După acel 3-0 de pe teren propriu din ultima etapă a returului, elevii lui Viorel Ion au câștigat și la Suceava, în prima rundă a play-off-ului Seriei I. Aceste victorii consecutive au dus la situația ca Gloria să egaleze Rapidul în clasament, astfel că cele două echipe se bat acum pentru a treia poziție pe podium.

În ciuda absențelor din ofensivă, tehnicianul Gloriei a apreciat jocul foarte bun făcut de jucătorii săi, a considerat că cele trei puncte au fost câștigate meritat și chiar a spus că diferența din final putea fi chiar mai mare. „Vreau să felicit echipa mea pentru această victorie, împotriva unei echipe foarte bune din serie și care anul acesta a demonstrat cât este de redutabilă. În ciuda absențelor pe care le-am avut, și aici mă refer la cei trei atacanți titulari, Pălimaru, Răduca și Bobe, jucător sub 21 de ani, iată că din nou echipa a făcut un joc foarte bun, ne-am creat și alte oportunități și eu zic că victoria a fost pe deplin meritată. Diferența putea fi mai mare, am ratat și un penalty, am avut și alte ocazii mari, am închis foarte bine jocul și nu le-am dat absolut nicio șansă. Dacă-mi amintesc, nu cred ca Suceava să fi avut așa oportunități de a marca. Vreau să le urez baftă sucevenilor în continuare și să-i felicit pentru locul ocupat în clasament și pentru jocurile prestate până acum. Meritul este cu atât mai mare cu cât și Rapid și Gloria sunt două cluburi cu probleme financiare”, a spus Viorel Ion, citat de sansanews.ro.

Pentru victoria de la Suceava, golurile echipei Gloria Buzău au fost marcate de Mugurel Dedu (6) și Ferdin Amet (78). Rapidiștii au egalat prin Florin Plecanciuc (54).

Etapa următoare, vineri, Gloria Buzău joacă acasă cu Academica Argeș, iar Rapid CFR Suceava în deplasare cu CF Brăila.

Foto: Adi SOARE

Marius ANGHEL 06 Apr. 2015, 18:42 Campionat
Pe aceeași temă