„Vioară”, așteptat la Gloria Buzău!

15 May. 2012, 07:00 Campionat

Prima dragoste nu se uită niciodată.Asta o știe și antrenorul Viorel Ion care este pe punctul de a reveni pe banca tehnică a Gloriei Buzău, echipa pe care în 2007 reușea s-o readucă pe prima scenă fotbalistică a țării, după o absență de două decenii, dar acum ca și retrogradată în Liga a III-a. De ceva timp se tot vorbește de întoarcerea lui ,,Vioară” la gruparea din Crâng, iar zilele trecute, primarul Buzăului, Constantin Boșcodeală a confirmat discuțiile cu cel sus amintit precizând că i-a făcut deja o ofertă. Șeful municipalității buzoiene mai spune că în această vară se dorește reconstrucția echipei, împreună cu Viorel Ion, care a demonstrat că este un antrenor bun dovadă și performanțele obținute de Gloria Buzău cu el pe bancă.

,,Chiar dacă vom juca în Liga a III-a, obiectivul nostru este acela de a forma o echipă cât mai competitivă care să avanseze în celelalte eșaloane. Pentru asta am făcut apel la toți oamenii de fotbal să vină alături de Gloria Buzău și într-adevăr am vorbit și cu Viorel Ion, ca împreună să punem la punct noua echipă. Oferta este făcută și probabil din vară se va întoarce la Gloria. Deocamdată nu am detaliat proiectul, dar vom face asta în perioada următoare”, ne-a declarat în exclusivitate primarul Constantin Boșcodeală.
Referitor la întoarcerea sa pe banca Gloriei Buzău, Viorel Ion a confirmat că în urmă ce ceva timp a purtat discuții în acest sens cu primarul și de două săptămâni așteaptă un răspuns.
Se spune că ,,Vioară” ar urma să vină la gruparea din Crîng împreună cu Bunică, acesta ca secund și câțiva jucători experimentați.

Articol de Adi SOARE

15 May. 2012, 07:00 Campionat
Pe aceeași temă