Vinerea Mare a purtat noroc Farului!

Mihai Andries 04 May. 2013, 15:36 Campionat

Farul Constanța a reușit să se impună ieri în fața celor de la Dinamo II, într-un meci cu 7 goluri marcate. Marinarii au avut un început perfect de partidă, iar în minutul 10 tabela de marcat arăta două goluri în dreptul formației pregătite de Ion Răuță. Ambele goluri au fost marcate de Sorin Chițu (minutele 3 și8), primul după o centrare venită din dreapta de la Stoianof, iar cel de-al doilea după un penalty obținut tot de el.

Dinamoviștii au revenit și au reușit să reducă din diferență în minutul 15 prin Jugaru, dar scorul primei reprize avea să fie 3-2. Ambele echipe au mai marcat până la pauză câte un gol, Farul prin Sg. Popescu în minutul 24, iar Dinamo la ultima fază a primei reprize prin Roman, cu un șut violent. În repriza secundă Farul a mai punctat de două ori. Primul a fost Chițu, care a reușit tripla în minutul 65, în timp ce Nicola Berti a închis tabela în minutul 87 cu un șut din afara careului. Scor final 5-2 pentru marinari, care rămân pe ultimul loc al clasamentului cu 16 puncte după 24 de etape disputate.
 

FARUL CONSTANȚA – DINAMO II BUCUREȘTI 5-2
Marcatori: S. Chițu ”3, ”8 – pen., ”65, Sg. Popescu ”24, B. Nicola ”87 / Jugaru ”15, Al. Roman ”45

Curcă (cpt.) – Băjan, Buzea, I. Popescu, Nițescu – Fuchs, Sg. Popescu, Săceanu, Ivanovici (Drugă ”73) – S. Chițu (Igiroșanu ”85), Stoianof (B. Nicola ”59)
Antrenor: Ion Răuță

Iordan – L. Cristea (Bitez ”31), I. Nae, V. Lică (Balint ”16), A. Radu -Dobrosavlevici, Jugaru – Al. Vasile, Al. Roman (cpt.), Buia – Stavilă (Cr. Ciobanu ”66)
Antrenor: Tibor Selymeș
Eliminat: Bitez (88) – roșu direct

 

Articol și foto de Alexandru RAITA

Mihai Andries 04 May. 2013, 15:36 Campionat
Pe aceeași temă