Vig Zoltan: „Vă trimit la echipa a II-a”

04 Apr. 2009, 17:35 Campionat
Vig Zoltan: „Vă trimit la echipa a II-a

A treia deplasare pentru FC Bihor în acest retur a însemnat și a treia înfrângere cu același scor, 2-1, după ce de fiecare dată formația orădeană a condus cu 1-0 în prima repriză.

 

Ajuns la capătul răbdărilor, principalul Vig Zoltan a decis ca atitudinea jucătorilor trebuie penalizată astfel că prima pedeapsă pentru jucătorii orădeni este că vor avea antrenament duminică dimineața, iar luni vor simți și la buzunar lipsa de concentrare din repriza secundă.

 

„O primă penalizare este antrenamentul ușor de duminică, urmând ca luni, dacă rămân antrenor, împreună cu conducerea clubului să dăm amenzi și chiar să trimitem jucători la echipa a II-a. Nu se mai poate așa. De fiecare dată am avut meciul în mână și în cele din urmă am pierdut pe greșelile noastre. Este prea de tot”, a declarat Vig Zoltan.

 

Antrenorul orădean nu a dorit să facă public numele celor care vor fi penalizați, și nici nu a lăsat de înțeles acest lucru: „Vor fi amendați câțiva jucători vizați, atât din apărare cât și de la mijloc și din atac”.
 

 

articol scris de Nicolae Mihalcea

 

04 Apr. 2009, 17:35 Campionat
Pe aceeași temă