VIDEO! VEZI golurile lui Chițu și Zaharia din meciul cu Gloria Buzău

06 May. 2012, 14:45 Campionat

Dobrogenii au condus autoritar jocul și s-au impus cu scorul de 4-0, în fața celor de la Gloria Buzău. Două duble semnate de Sorin Chițu și Dorel Zaharia, au asigurat izbânda echipei antrenate de Aurel Șunda.

În afara celor patru goluri, gazdele au mai ratat cel puțin 4-5 ocazii mari de a marca. Oaspeții au încercat, mai ales în prima repriză, să dea o replică bună, dar valorea adversarului nu le-a permis.

Săgeata a acumulat 43 de puncte și rămâne pe locul 4 al clasamentului seriei Est. În etapa următore, echipa dobrogeană stă și va acumula trei puncte fără joc, iar miercuri 16 mai, va întâlni, la Năvodari, pe Callatis Mangalia.

Stări de spirit total diferite pe cele două bănci tehnice

Oaspeții l-au trimis pe secundul Nicolae Anton la conferința de presă. Vizibil afectat de eșecul clar, suferit de echipa sa, acesta s-a limitat să aprecieze valorea adversarului.

Antrenorul gazdelor, Aurel Șunda, bucuros după succesul repurtat, și-a felicitat jucătorii pentru modul în care au abordat jocul și și-a exprimat încrederea că aceștia vor reuși prestații la fel de bune,până la finalul sezonului, final care poate să le aducă o clasare meritorie.

Săgeata și-a propus să încheie în forță, acest sezon și programul pare să o avantajeze.

Text și video: Litoral TV

Foto: Alexandru RAITA

06 May. 2012, 14:45 Campionat
Pe aceeași temă