VIDEO | Vâlcea este în formă de zile mari și are opt etape fără eșec. Pelici explică cum l-a învins pe prietenul Claudiu Niculescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 19 Oct. 2015, 11:15 Campionat
VIDEO | Vâlcea este în formă de zile mari și are opt etape fără eșec.** Pelici explică cum l-a învins pe prietenul Claudiu Niculescu

CSM Râmnicu Vâlcea a câștigat sâmbătă, la Mioveni, scor 1-0, în etapa a 9-a a Ligii 2, un rezultat imens pentru trupa lui Alexandru Pelici, care ajunge la opt meciuri consecutive în campionat fără eșec.

După un joc echilibrat, Vâlcea a punctat în minutul 85, când, în urma unui corner, Pârvulescu a deviat mingea și Staicu a marcat golul victoriei, la doar cinci minute după ce intrase pe teren.

Astfel, CSM se menține pe locul 2, la trei puncte în spatele liderului FCM Baia Mare și are parte de un debut de sezon mult peste așteptări. După joc, echipa vâlceană și suporterii au sărbătorit la Dedulești, unde s-a cântat minute în șir.

Antrenorul Alexandru Pelici reușește rezultate excelente, cu un lot lipsit de vedete, dar și cu un buget restrâns. „Noi am mers la Mioveni să scoatem punct sau puncte, ne-am apărat bine, am cedat deliberat posesia, am făcut un joc de așteptare și ne-a iesit. Ca și posesie, Mioveni ne-a fost superioară, dar nu a avut ocazii clare. Le mulțumim suporterilor care au fost alături de noi și în această deplasare. Sper să îi răsplătim și de acum încolo cu rezultate bune Nu ne gândim la play-off,  deocadată avem un meci greu cu Satu Mare, e echipă bună de deplasare, omogenă” a spus Pelici.

Tehnicianul oltenilor l-a elogiat conferința de presă pe fostul antrenor din Zăvoi, Claudiu Niculescu, cu care CSM și Damila s-a luptat doi ani la rând la promovare. „Claudiu e prietenul meu, e colegul meu de licență, era mare păcat să plece după acest meci. Claudiu a făcut multe la Mioveni, să ne uitam anul trecut ce rezultate bune a făcut acolo. Mioveniul are puterea să revină” a mai declarat Pelici.

De subliniat și forma excelentă a atacantului Marius Staicu, aflat la a cincea reușită în ultimele cinci etape. Cu șase goluri în acest campionat, Staicu este pe locul 2 în topul marcatorilor din eșalonul secund. Multe dintre golurile lui Staicu au fost decisive, fiind reușite, precum și la Mioveni, pe final de jocuri.

CS MIOVENI – CSM RÂMNICU VÂLCEA  0-1
Staicu 85

Oct. Popescu – Toriște, Calvin, Bg. Stoica, Ed. Stoica – Mîrzeanu, Gălan – Tirică (Neacșu 81), Năstăsie (Honciu 38), Ayza – Buhăescu (Nilă 73)
Antrenor: Claudiu Niculescu

Fildan – Samson, Pîrvulescu, Cucui, Al. Ionescu – Ad. Neagoe, Dumitrașcu, Ludușan, Piscanu (Georgescu 46),  Bg. Geantă (Oct. Vasile 68) – Aug. Voinea (Staicu 81)
Antrenor: Alexandru Pelici

Arbitru: Denis Haidiner (Hunedoara); Asistenți: Marius Marica (Bistrița) și Claudiu Lucaciu (Cluj-Napoca).

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru
Video: TV Vâlcea 1

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 19 Oct. 2015, 11:15 Campionat
Pe aceeași temă