VIDEO ULUITOR! Pumni și arestări la Victoria Brănești – Gloria Buzău

16 Oct. 2011, 00:03 Campionat

Fotbalul și spiritul fair-play au rămas în plan secund la partida dintre Victoria Brănești și Gloria Buzău, scor 2-1. După fluierul final, jucătorii celor două echipe și Jandarmeria au oferit un spectacol de mahala.

Totul a pornit la finalul meciului, când buzoienii le-au cerut socoteală arbitrilor, undeva la mijlocul terenului. Bordeanu, portarul Victoriei Brănești a intrat și el în meleu, aplicându-i un pumn lui Adrian Câmpeanu, atacantul oaspeților.

Bordeanu a văzut cartonașul roșu, iar cearta s-a transformat în ditamai scandalul. Depășiți din toate punctele de vedere, stewarzii au aplecat la ajutorul jandarmilor care, în ciuda regulamentului, au intrat pe teren și l-au reținut pe Alexandru Ciobanu, secundul Gloriei, dar și fiul antrenorului principal al oaspeților.

Acesta a fost condus la mașina Jandarmeriei, unde a fost reținut aproximativ 45 de minute. În tot acest tim, Dan Tulpan, președintele Gloriei Buzău a negociat ca la piață eliberarea lui Ciobanu jr, invocând faptul că „Legea lui Mitică” interzice accesul jandarmilor în interiorul stadioanelor de fotbal. În cele din urmă, oamenii legii au cedat și l-au lăsat pe Alexandru Ciobanu să plece, fără să i se aplice vreo sancțiune.

Articol scris de Laurențiu Cristian BĂ‚TRÎNU

16 Oct. 2011, 00:03 Campionat
Pe aceeași temă