VIDEO! Promovare sărbătorită cu mii de oameni, medalii și tricouri de campioni!

Marius ANGHEL 26 May. 2013, 15:10 Campionat
VIDEO! Promovare sărbătorită** cu mii de oameni, medalii și tricouri de campioni!

Zi istorică pentru fotbalul botoșănean. Echipa fanion a județul Botoșani a spus adio ligii a II-a și se pregătește să joace pentru prima dată pe prima scenă a fotbalului românesc. Peste 4000 de oameni au venit să asiste la meciul cu CS Otopeni și la sărbătorirea promovării în liga I.

Imediat după finalul meciului cu CS Otopeni, câștigat de FC Botoșani cu scorul de 2-0, pe Municipal a început fiesta. Jucătorii au făcut turul stadionului și au scandat împreună cu suporterii: CAMPIONII, CAMPIONII.

Fiind prima promovare în liga I, oficialii clubului au vrut să marcheze această performanță într-un mod dosebit. Au fost invitați foștii antrenori și jucători, printre aceștia numărându-se Mihai Ciobanu, Costel Orac, Leo Grozavu, Mihai Filip (fost căpitan al FC Botoșani), Ovidiu Ciobanu, Sandrino Gherine, Vespazian Colban, Mihai Andrieș sau Vasile Prisacă.

Foștii internaționali Miodrag Belodedici și Jean Vlădoiu le-au oferit jucătorilor, antrenorilor și celor din staff-ul echipei, tricourile și medaliile de campioni. După ce fiecare jucător și-a primit medalia și tricoul de campion, Jean Vlădoiu i-a înmânat cupa căpitanului Ciprian Dinu. Roș-al-albaștrii au făcut un tur al stadionului pentru a le mulțumi suporterilor pentru că au fost alături de echipă.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 26 May. 2013, 15:10 Campionat
Pe aceeași temă