VIDEO | Liviu Mihai, noul decar al Chindiei: „Am câștigat cu sufletul”. Ce spune eroul Târgoviștei despre victoria dramatică în fața Luceafărului

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 21 Mar. 2018, 01:20 Campionat
VIDEO | Liviu Mihai, noul decar al Chindiei:

Chindia a trăit intens fiecare final de meci din primele trei etape oficiale disputate în acest an. La Timișoara și acasă cu Oradea victoriile au venit aproape după același tipar (2-1), dar la Suceava (1-1) roș-albaștrii au pierdut două puncte importante după un penalty primit de gazde în prelungiri.

Autorul super-golului egalizator cu Luceafărul, Liviu Mihai, a purtat în premieră tricoul cu numărul 10 pe „Eugen Popescu” în acest sezon și a contribuit decisiv la un nou succes al echipei sale, după ce tabela arăta 0-1 în minutul 75. Celălalt gol al Chindiei din meciul cu bihorenii, cel al victoriei, a fost reușit de Cristian Neguț (84).

„Probabil că ăsta a fost cel mai dificil meci al nostru în actualul sezon. Am câștigat cu sufletul”, a vorbit Liviu Mihai după a doua victorie în trei jocuri oficiale în 2018.

Mai jos puteți urmări mini-interviuri cu Nicolae Croitoru, Daniel Florea, Cristian Neguț după succesul de duminică, în fața Luceafărului Oradea.

În runda următoare a campionatului, Chindia va juca pe terenul Ripensiei, sâmbătă, de la ora 14:30. În clasament, târgoviștenii se mențin pe locul 3, la patru puncte în spatele celor de la FC Hermannstadt și la șapte de liderul Dunărea Călărași.

Articol scris de Ionuț MARIN

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 21 Mar. 2018, 01:20 Campionat
Pe aceeași temă