VIDEO | Liviu Mihai, noul decar al Chindiei: „Am câștigat cu sufletul”. Ce spune eroul Târgoviștei despre victoria dramatică în fața Luceafărului

Autori: Ionuț MARIN, Marius ANGHEL Publicat: 21 Mar. 2018, 01:20 Actualizat: 21 Mar. 2018, 01:21 Campionat
VIDEO | Liviu Mihai, noul decar al Chindiei: „Am câștigat cu sufletul”.  Ce spune eroul Târgoviștei despre victoria dramatică în fața Luceafărului

Chindia a trăit intens fiecare final de meci din primele trei etape oficiale disputate în acest an. La Timișoara și acasă cu Oradea victoriile au venit aproape după același tipar (2-1), dar la Suceava (1-1) roș-albaștrii au pierdut două puncte importante după un penalty primit de gazde în prelungiri.

Autorul super-golului egalizator cu Luceafărul, Liviu Mihai, a purtat în premieră tricoul cu numărul 10 pe „Eugen Popescu” în acest sezon și a contribuit decisiv la un nou succes al echipei sale, după ce tabela arăta 0-1 în minutul 75. Celălalt gol al Chindiei din meciul cu bihorenii, cel al victoriei, a fost reușit de Cristian Neguț (84).

„Probabil că ăsta a fost cel mai dificil meci al nostru în actualul sezon. Am câștigat cu sufletul”, a vorbit Liviu Mihai după a doua victorie în trei jocuri oficiale în 2018.

Mai jos puteți urmări mini-interviuri cu Nicolae Croitoru, Daniel Florea, Cristian Neguț după succesul de duminică, în fața Luceafărului Oradea.

În runda următoare a campionatului, Chindia va juca pe terenul Ripensiei, sâmbătă, de la ora 14:30. În clasament, târgoviștenii se mențin pe locul 3, la patru puncte în spatele celor de la FC Hermannstadt și la șapte de liderul Dunărea Călărași.

Articol scris de Ionuț MARIN

Autori: Ionuț MARIN, Marius ANGHEL Publicat: 21 Mar. 2018, 01:20 Actualizat: 21 Mar. 2018, 01:21 Campionat
Pe aceeași temă