VIDEO | Honciu are poftă de gol și în meciurile oficiale: a reușit o „dublă” cu Academica Clinceni. Mijlocașul Chindiei spune care îi este secretul

Marius ANGHEL 07 Mar. 2017, 13:52 Campionat

Golgheterul echipei în meciurile de pregătire din această iarnă, Georgian Honciu (27 ani) a demonstrat că este unul dintre cei mai importanți jucători ai Chindiei și în primul joc oficial al dâmbovițenilor din 2017. Mijlocașul ofensiv a arătat poftă de gol și în confruntarea de sâmbătă, de pe teren propriu, din etapa a 23-a a Ligii 2, cu Academica Clinceni, atunci când a înscris două goluri în victoria cu 3-1. În aceeași zi, spre seară, Honciu a avut un alt motiv de sărbătoare, botezul copilului său.

Mijlocașul originar din Târgoviște a deschis scorul pentru Chindia în meciul cu Academica, în minutul 16, după ce a înscris cu o lovitură de cap din 7 metri în urma unei centrări din corner. Neguț (39) a majorat apoi scorul pentru echipa dâmbovițeană, Chiacu (52) a redus din diferență, iar Honciu (62) a stabilit scorul final dintr-un penaty scos de Neguț și executat în forță.

„Mă bucur că am început bine campionatul. Am obținut un rezultat bun și am jucat bine cu toții. Pentru un fotbalist este cel mai frumos sentiment să marcheze. Am fost foarte fericit când am înscris. M-am pregătit foarte bine în această iarnă, sunt concentrat foarte bine. Am fost concentrat și în amicale și în acest meci oficial, cred că acesta e secretul. Sper să reușesc să îmi ajut echipa în continuare”, a spus, pentru Jurnal de Dâmbovița, Honciu, care cheamă suporterii într-un număr cât mai mare și la următorul meci din campionat pe care Chindia îl va disputa, tot acasă, cu Foresta Suceava, peste două săptămâni: „Având în vedere că jucăm acasă, vreau să câștigăm. Aștept suporterii în număr mare la stadion, așa cum au fost și sâmbătă. Să vină în număr cât mai mare și să ne fie alături și la acest meci.”

În acest sezon, Georgian Honciu a bifat 20 de meciuri la Chindia, toate ca titular, și a înscris 7 goluri, fiind al treilea golgheter al echipei, după Cristian Cherchez (12 goluri) și Cistian Neguț (10 goluri).

Foto: Eduard Găiseanu
Video: DBSport.ro

Marius ANGHEL 07 Mar. 2017, 13:52 Campionat
Pe aceeași temă