VIDEO | Cele cinci reușite din meciul de la Voluntari. SC Bacău își poate lua revanșa în fața liderului în play-off

Marius ANGHEL 30 Mar. 2015, 10:16 Campionat
VIDEO | Cele cinci reușite din meciul de la Voluntari.** SC Bacău își poate lua revanșa în fața liderului în play-off

FC Voluntari nu a avut deloc emoții în obținerea unei noi victorii în campionat, în ultima etapă a returului Ligii 2, a 22-a a sezonului. Ilfovenii s-au impus lejer în fața echipei SC Bacău, scor 4-1, și au păstrat avansul de șapte puncte față de a doua clasată din Seria I. De sâmbătă următoare începe turneul play-off, acolo unde primele șase clasate se vor înfrunta în dublă manșă, iar prima clasă la finalul celor 10 etape va promova în Liga 1.

În meciul cu băcăunanii, jucătorii lui Ilie Poenaru au reușit să deschisă scorul încă din primul minut de joc. Matei (1) a spart gheața chiar în timp ce galeria gazdelor afișa o coregrafie 3D. Pe o vreme urâtă, cu ploaie și vânt, pe un teren destul de greu, acoperit în multe locuri cu apă, oaspeții au revenit repede în joc prin golul lui Pungă (22), însă imediat Cârstocea (26) și-a readus echipa în avantaj. Diferența de un singur gol s-a menținut până aproapte de final, atunci când Achim (84) și Deac (90) au mai trimis și ei mingea în plasa porții pentru un succes fără apel, 4-1.

Mai jos vă descriem golurile și vi le expunem în format video:

â–ºMin 1 1-0 Marius Matei deschide scorul cu o lovitură de cap din șase metri după o centrare primită din partea dreapta de la dinu Todoran.

â–ºMin 22 1-1 Georgel Pungă preia la marginea carelui de 16 metri de lângă Achim și înscrie cu un șut plasat în stânga portarului Hânțescu.

â–ºMin 26 2-1 Alin Cârstocea înscrie dintr-o poziție incomodă, din dreapta, scăpat singur cu portarul după un triunghi superb de pase cu Dinu Todoran și Marius Ene.

â–ºMin 84 3-1 Cosmin Achim profită de o respingere în față a portarului băcăuan și înscrie cu capul din șase metri.

â–ºMin 90 4-1 Gabriel Deac înscrie din doi metri după respingere greșită a portarului.

Vezi programul și clasamentul pe care FC Voluntari și SC Bacău îl vor avea în play-off

Foto: Victor CIUPULIGĂ‚
Video: SC Bacău

Marius ANGHEL 30 Mar. 2015, 10:16 Campionat
Pe aceeași temă