VIDEO | Buzoienii s-au impus în fața băcăuanilor și încep să viseze din nou la play-off

Adrian Soare, Marius ANGHEL 07 Dec. 2015, 15:51 Campionat

Echipa lui „Vioară” a încheiat anul 2015 cu o victorie după ce, sâmbătă, în cadrul etapei a 18-a, a reușit să se impună cu 2-0 în meciul disputat pe teren propriu cu SC Bacău. În urma acestui succes, Gloria Buzău s-a apropiat la două puncte de adversarul pe tocmai l-a învins, acesta fiind pe ultimul loc care asigură prezența la play-off.

Primele ocazii de gol ale meciului dintre Gloria și Sport Club au aparținut oaspeților. Aceștia s-au dovedind ceva mai periculoși în ofensivă pe întreg parcursul reprizei întâi. Țuțu (41) putea deschide scorul, dar, din opt metri, a trimis cu capul puțin pe lângă țintă, iar Adăscăliței (44) a șutat peste poartă în urma unei lovituri libere de la aproximativ 20 de metri.

Imediat după revenirea de la cabine, buzoienii au părut mult mai motivați și, de altfel, au și marcat prin Răduca (46), atacantul gazdelor fructficând cu o lovitură de cap din careul mic centrarea lui Nini Popescu. Puțin mai târziu, formația din Crâng și-a dublat avantajul prin noul intrat pe teren, George Ghiță (68), care la prima atingere de balon a izbutit să înscrie cu latul din apropiere după o pasă la întâlnire a lui Danciu.

Gloria Buzău a gestionat bine situația și, astfel, la finalul jocului și-a trecut în cont trei puncte extrem de prețioase, care le dau speranțe la accederea la play-off.

GLORIA BUZĂ‚U    2
SC BACĂ‚U        0

Răduca ”46, G. Ghiță ”68

D. Sîrbu – A. Iordache, Vârtej, Dăniță, Agache – G. Marcu, Cl. Dumitrescu (cpt.) – N. Popescu (G. Ghiță ”67), Danciu, D. Burlacu (Koprindzhiyski ”82) – Răduca (Al. Ioniță ”88)
Rezerve neutilizate: C. Andrei – Bobe, M. Voicu, Bg. Bălan
Antrenor: Viorel Ion

Bg. Miron – Mihălăchioae, I. Ursu, Lozneanu, Burcă (Sascău ”70) – T. Ignea, Corban (Sahru ”78), Țuțu (Drugă ”75), Rz. Adăscăliței – Vraciu, Hurdubei
Rezerve neutilizate: Ureche – Dr. Dima, Nemțanu, Grumezescu
Antrenor: Cristian Popovici

Stadion: Gloria (Buzău); Arbitru: Marius Chițu (Târgoviște); Asistenți: Ionuț Babadac și Marilena Cătălina Nan (ambii din Alexandria).

Articol și foto de Adi SOARE

Adrian Soare, Marius ANGHEL 07 Dec. 2015, 15:51 Campionat
Pe aceeași temă