VIDEO Balint: „Sunt sigur că de la începerea play-off-ul echipa va fi altfel, cel puțin mental”

Marius ANGHEL 13 Apr. 2014, 13:19 Campionat
VIDEO Balint:**

Antrenorul Universității, Gabi Balint, s-a arătat mulțumit de rezultatul din meciul cu CS Mioveni, scor 2-0, dar nu și de jocul prestat de echipa sa.

„Câștigăm și nu primim gol. Cine nu vede meciurile zice: mamă ce joacă ăștia și ce antrenor mare e Balint. Dar uite că, din păcate, jocul este slab. Sunt cauze obiective: și astăzi am introdus în teren jucători care încă nu sunt sută la sută, vin după accidentări, au o lipsă de pregătire. Pe undeva este de înțeles. De-asta i-am și forțat, am dorit să-i țin cât mai mult în teren ca să acumuleze, pentru că meciurile următoare sunt importante. Eu sunt sigur că de vinerea viitoare, când începe play-off-ul, echipa va fi altfel, cel puțin mental. Și astăzi tot mental am suferit, nu ne-am mobilizat pentru meci așa cum trebuie. Toți cu gândul la Satu Mare, toți comentau. Fotbalul trebuie să fie greu ca să progresezi, dacă e ușor nu progresezi”, a spus Balint la finalul meciului de ieri.

„Suntem toți la zero puncte, așa trebuie să gândim”

Privitor la sistemul cu play-off și la bătălia pentru accederea în prima ligă, Balint a afirmat: „La noi se șterg punctele, nu se adună, se scad. Din momentul acesta suntem toți la zero puncte, așa trebuie să gândim. Și așa cum și Bistrița a intrat în cursă, și Târgu Mureș, Reșița și Vâlcea sunt alături de noi, suntem cinci echipe care ne vom bate, de la zero, în 10 meciuri. Cele două echipe mai bune vor promova”.

CS Universitatea Craiova s-a impus ieri cu 2-0 în ultima etapă a returului, cu CS Mioveni, victorie în urma căreia a acumulat 49 de puncte la finalul sezonului regulat, cu 12 mai mult față de ocupanta locului 2, Metalul Reșița. În clasamentul play-off, CSU va porni tot de pe primul loc, cu un punctaj de 17 puncte, cu unul mai mult față de Gloria Bistrița, următoarea clasată.

Foto și video: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 13 Apr. 2014, 13:19 Campionat
Pe aceeași temă