Victorie pentru Târgoviște după un meci de infarct

04 Apr. 2009, 14:55 Campionat
Victorie pentru Târgoviște după un meci de infarct

Gazdele au deschis scorul rapid, în minutul 7, prin Beniamin Popescu și au dominat clar prima repriză. Oaspeții au avut prima ocazie de abia în minutul 44 când Pârvu, scăpat singur cu Zegheru, a lobat balonul, dar căpitanul târgoviștenilor, Beniamin Popescu, a scos mingea de pe linia porții. La cornerul care a urmat, după o fază încâlcită, s-a dictat penaty pentru un presupus henț la Ndigwe. Lovitura de la 11 metrii a fost ratată de Pintea, care a trimis pe lângă poartă, în dreapta portarului.

 

În repriza a doua, oaspeții au egalat după un corner prin lobul lui Miclea la colțul lung. În minutul 72 al partidei, Adrian Pârvu a primit al doilea cartonaș galben si a fost eliminat, oaspeții terminând meciul în 10. Repriza a doua a meciului a fost echilibrată, dar gazdele au obținut cele trei puncte în extremis în urma torpilei de la 25 de metrii marca Cosmin Anton.

 

La sfârșitul meciului, patronul echipei FC Târgoviște, Gheoghi Zotic, ne-a declarat: “Sunt mulțumit de ultimele două rezultate și vom juca la victorie, la Oradea, cu FC Bihor”.
 

 

Articol de Ionuț Marin
 

04 Apr. 2009, 14:55 Campionat
Pe aceeași temă