Victorie pentru Țălnar

05 Sep. 2009, 12:57 Campionat
Victorie pentru Țălnar

Noul antrenor al „șepcilor roșii” a avut parte de o primire cum nu se putea mai bună. O victorie lejeră și o împăcare nesperată cu fanii, care nu l-au mai contestat, așa cum s-a întâmplat la primele antrenamente.

 

Până să se dueleze cu CFR Cluj, așa cum își dorește patronul Florian Walter, „șepcile roșii” s-au întrecut cu mai modesta CFR Timișoara. O echipă a cărei jucători par să nu înțeleagă de ce Federația i-a pus să joace în liga secundă, când ei se pregăteau în liniște pentru Liga a III-a.

 

„U” Cluj a profitat din plin de amorțeala cu care au jucat oaspeții și i-au oferit un debut perfect lui Cornel Țălnar. Robert Iacob și Machado au făcut legea pe teren în prima parte și au anunțat golul lui Lemnaru, care după o pasă de efect a lui Țene l-a executat pe portarul Cioloca (33). Timișorenii au avut și ei șansa lor, dar Constantin Popa s-a speriat când s-a trezit singur cu Huțan și a trimis pe lângă (43). Mult mai sigur pe el a fost brazilianul Machado, care a marcat elegant din careu, pentru liniștea lui Țălnar (45).

 

În partea secundă, clujenii au făcut economie de efort, dar și așa au continuat să-i preseze pe bănățenii, care cu actualul lot ar avea bătăi de cap și în Liga a III-a. Iacob nu s-a lipit la gol, dar a punctat la impresia artistică când a țintit transversala de la marginea careului (63), iar Danciu nu l-a putut bate pe Cioloca, din careul mare (80). Ungurușan a ținut să respecte media de cel puțin 3 goluri primite pe meci a bănățenilor și l-a învins și el pe final pe Cioloca (90).

 

Astfel, Țălnar debutează cu dreptul și scapă pentru moment de apostrofările fanilor, iar „U” Cluj rămâne neînvinsă și speră la promovare.

 

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Foto: Caius RAȚIU

 

05 Sep. 2009, 12:57 Campionat
Pe aceeași temă