Victorie în ritm de „Vioară”! Pălimaru a stins Farul

10 Sep. 2012, 14:44 Campionat
Victorie în ritm de „Vioară

Vremea frumoasă și numărul mare de spectatori parcă prevesteau un meci spectaculos, cu multe goluri. Așa a și fost, CS Otopeni învingând Farul printr-un hat-trick semnat de Pălimaru.

Jocul mai bun al gazdelor s-a văzut încă din startul primei reprize, când au plecat furtunos în atac, iar în minutul 12, Pălimarul lovește pentru prima dată după ce trimite în plasă cu capul o centrare perfectă. Farul pare să nu resimtă acest început mai agresiv al Otopeniului și dă replica rapid, la doar un minut prin Ghenciu, care îl învinge pe Bucuroiu cu un șut de la aproximativ 30 de metri. Golul a fost praf în ochi pentru constănțeni pentru că nu au reșit să facă față atacurilor ce au urmat din partea Otopeniului. Pălimaru mai lovește o dată în minutul 18, dintr-un penalty acordat pentru un henț și își readuce echipa în atac. Jocul s-a mai calmat, însă fariștii nu au mai reușit să depășească apărarea dirijată din „umbră” de Bucuroiu, iar nervii le-au cedat într-un final oaspeților care nu au mai suportat dominarea echipei conduse de Ion Viorel. În minutul 70 Săceanu primește al doilea galben pentru o intrare dură la un adversar. La fel a pățit și când a primit primul cartonaș galben, iar atunci nu a ascultat de avertismentul arbitrului Marian Balaci. Cu un om în plus, Otopeniul a ajuns din nou într-o poziție bună de a marca, iar de această dată nu au mai ratat ținta, același Clement Pălimaru lovind pentru a treia oară în minutul 85 și stabilind scorul final, 3-1. Cu două minute înainte de înainte de finaul timpului regulamentar, antrenorul oaspeților, Alin Artimon, a fost trimis în tribună după ce a protestat vehement la adresa arbitrajului.

CS Otopeni – Farul Constanța 3-1 (Pălimaru ’12, ’18-pen, ’85)

Arbitru: Marian Balaci (Drobeta Turnu Severin); Asistenți: Bogdan Daniel Hârlab (Brașov) și George Florin Neacșu (Câmpulung Muscel)

CS Otopeni: Bucuroiu – Răvoiu, B. Dumitru, Dedu (cpt.), Vătavu, G. Ghiță, Otvoș, Vlaicu, Pălimaru, Cl. Dumitrescu, Bucă
Rezerve:Oltean – Pană, Roman, Pârvu, Marcu, G. Ion, S. Radu
Antrenor: Viorel Ion

Farul: Curcă (cpt.) – Băjan, Bârlădeanu, Buzea, Chițu, Ghenciu, M. Matei, Sg. Popescu, V. Sandu, Săceanu, Stegaru
Rezerve:Neagu – Ivanovici, Nicola, Nițescu, Popa, Stoianof, Țabără
Antrenor: Alin Artimon

Articol scris de Adrian ALBU

10 Sep. 2012, 14:44 Campionat
Pe aceeași temă