„Victorie fără dubii, dar Mioveniul nu se gândește la promovare”

Marius ANGHEL 18 Mar. 2013, 16:17 Campionat

Cu trei reușite în două partide, omul startului de retur în seria de Vest a ligii secunde este un arădean. Din păcate, el nu îmbracă tricoul UTA-ei, ci evoluează în „exil”, la CS Mioveni, formație care tocmai le-a provocat o înfrângere dureroasă „alb-roșiilor”. Mai mult, Dragoș Dragalina a pus umărul la succesul argeșenilor cu două goluri în poarta lui Amadio, ambele din penalty.

Performanța mijlocașului ofensiv este cu atât mai dureroasă, cu cât utiștii și l-au dorit mult pe fotbalistul născut în Pîncota, dar s-au mișcat mai încet decât teamul lui Stoican. „Cunoșteam calitățile lui Dragalina, ni l-am dorit și noi mult, mai ales cu nu avem un fotbalist de tipul său în lot. Dar, se știe care au fost problemele echipei în iarnă, numai de achiziții nu ne-a ars nouă într-un moment în care nu știam dacă continuăm sau nu”, ne-a declarat Adrian Falub după confruntarea de la Mioveni.

Într-adevăr, și fotbalistul de 25 de ani recunoaște că drumul său putea fi altul, însă acum nu-i rămâne decât să se bucure pentru reușitele sale în tricoul  bucure pentru reușitele sale în tricoul „galben-verde”. „Sunt primele mele goluri împotriva UTA-ei, dar, acolo pe teren, nu m-am mai gândit că înscriu împotriva celei mai iubite echipe din județul meu. Pur și simplu mi-am făcut datoria pentru echipa pentru care joc și voi face mereu la fel indiferent de adversar. De exemplu, mi-ar dori enorm să mai înscriu sau măcar să contribui la un succes al Mioveniului la Timișoara”, ne-a mărturisit Dragalina.

Acesta a fost în centrul celei mai controversate faze a meciului, fiind eliminat de pe teren pentru un minut, pentru ca apoi să revină și să marcheze două goluri în poarta arădenilor. „Nu mi-a venit să cred că arbitrul a văzut simulare la acea fază, când faultul lui Ene a fost clar. Dacă nu și-ar fi schimbat decizia și eram trimis la vestiare, cred că soarta meciului ar fi fost alta. Dar, mă bucur că până la urmă arbitrii au fost corecți și au dat acel penalty și cartonaș pentru cine merita”, a mai spus fotbalistul Mioveniului, care mai consideră că succesul formației sale nu poate fi pus la îndoială de nimeni. „Chiar dacă în unele momente partida a fost echilibrată, iar UTA a avut ocaziile sale de a marca, am câștigat fără dubii. Dar, asta nu înseamnă că ne schimbăm obiectivul. Nu ne gândim la promovare, în schimb arădenilor le doresc mult succes să ajungă în Liga 1 la vară”, a mai spus fostul severinean.

Dragoș Dragalina pare un specialist al loviturilor de la 11 metri, în prima etapă a returului el înscriind de la punctul cu var și pe terenul bihorenilor lui Pană. Acum l-a învins în două rânduri pe Amadio, schimbând colțul execuției: „Nu știam în ce parte se va arunca Amadio, nu l-am studiat și nici nu obișnuiesc să fac acest lucru cu niciun portar. Eu doar mă concentrez să bat cât mai bine de fiecare dată”.

În fine, fotbalistul Mioveniului nu putea să nu remarce prestația galeriei arădene: „Au fost mulți fani ai UTA-ei, chiar nu mă așteptam să vină atâția la o distanță atât de mare de Arad. M-au impresionat că au cântat neîncetat, chiar și la 3-1 pentru noi. Pentru jucători e foarte important să se simtă iubiți și încurajați”. După ultimul fluier al arbitrului, Dragoș Dragalina a primit felicitări inclusiv din tabăra arădenilor: „M-am salutat și îmbrățișat cu unii dintre băieții de la Arad, iar domnii Stupar și Țapoș mi-au urat baftă pe mai departe”.

Sursa: Sport Arad

Foto: Mihai NEACȘU

Marius ANGHEL 18 Mar. 2013, 16:17 Campionat
Pe aceeași temă