Victorie dulce-amăruie!

26 May. 2012, 18:17 Campionat
Victorie** dulce-amăruie!

Atmosferă dezolantă în tribunele bătrânului „Eugen Popescu” la ultimul joc al Chindiei pe teren propriu în actualul sezon. Nici 400 de suflete, nu galerie, nu culoare, absolut nimic care să te ducă cu gândul la un meci de fotbal de Liga a II-a. Pur și simplu, suporteri dezamăgiți, supărați pe fotbaliști, dar mai ales pe antrenorul Flavius Stoican, și un meci fără miză, în fața unei echipe fără orizont.

Câțiva studenți, și studente, din București, reîntorși acasă tocmai la ultimul meci al Chindiei, rătăciți printre umbrelele de la tribuna I. O impresie urâtă, la finalul unui sezon care a început promițător, a continuat excelent, dar e gata să se încheie modest. Aplauze au fost pentru puștii Chindiei, Băluță, Voduț, Ispas sau Horvath, dar și pentru Gică Popescu, prezent la tribuna a doua, alături de omul care a făcut Târgoviștea să viseze frumos, Silviu Dumitrescu.

Stoican n-a mai fost înjurat, nici contestat, pur și simplu oamenii l-au ignorat, sperând că meciul cu Maramureș a fost ultimul lângă Turn pentru fostul internațional. Care nu și-a ieșit din tipare nici sâmbătă: i-a lăsat în afara lotului de 18 pe Cherchez, Negoescu, Dinu și Honciu (toți dâmbovițeni). A lăsat să se înțeleagă că va miza pe mulți juniori, dar titulari au fost doar trei de la grupa finalistă a CN. Victorie totuși clară pentru Chindia, care se punctează și atât, pentru că sus, în cărți pentru mult-trâmbițatul baraj e Severinul natal al antrenorului Stoican.

Unde e Neguț?

Președintele executiv al Chindiei Târgoviște a absentat din nou, fiind văzut ultima dată la un meci al roș-albaștrilor acum trei săptămâni. Neguț s-a aflat în tribune la înfrângerea cu Timișoara, 1-2 pe Eugen Popescu, particioând ulterior și la conferința de presă, unde l-a reconfirmat pe Flavius Stoican drept antrenor al Chindiei pentru trei ani. De atunci, nu a mai fost văzut alături de târgovișteni, nici la meciurile de acasă, nici la cele din deplasare. În schimb, Gică Popescu a fost prezent sâmbătă la Târgoviște, fiind aplaudat de către cei 400 de oameni din tribune.

CHINDIA TÂRGOVIȘTE – FC MARAMUREȘ 3-0
Băluță (15), Anton (63), Voduț (90)

Perianu – Pătru, S. Rădoi (cpt.), Ispas, Bușu – Băluță, Mihăescu (70 Horvath), Poiană (46 Anton), I. Șerban – Verdeș (46 Petrea), Voduț
Antrenor: Flavius Stoican

Danciu – Negrea (71 Krausz), D. Toma (cpt.), Faye, De Rosa – S. Feraru (25 Deac), Hodor, Istrofor, Urs, V. Pop (60 Sabo)- Tănasă
Antrenor: Romulus Buia

3 victorii a reușit Chindia pe teren propriu în retur

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: photochic.ro

26 May. 2012, 18:17 Campionat
Pe aceeași temă