Victorie cu forcepsul! Coroian: „Jocul a lăsat de dorit, dar am adunat puncte”

Marius ANGHEL 12 Oct. 2013, 22:12 Campionat

Gloria Bistrița s-a impus chinuit pe teren propriu în fața echipei CS Mioveni, tranșând soarta partidei în minutele 70 (din penalty) și 90, și continuă să ocupe fotoliul de lider în Seria 2 a ligii secunde. Directorul tehnic al formației bistrițene, Cristian Coroian, s-a declarat fericit pentru cele trei puncte obținute, chiar dacă prestația jucătorilor săi a fost mai slabă.

La pauză a fost 0-0, după o primă repriză în viteza 1. Gloria a trimis primul șut pe spațiul porții abia în ultimul minut al primei reprize, prin Polgar, după ce Roșu (minutul 25) și Feher (minutul 31) au ratat ținta. În partea a doua, Albuț s-a remarcat la acțiunile lui Tănasă, iar goalkeeperul oaspeților și-a îngropat echipa în minutul 70, faultându-l în careu pe Feher la o fază în care a întârziat să degajeze balonul. Tot Marius Feher a transformat lovitura de pedeapsă. Marian Chițu a închis tabela în minutul 90, cu un eurogol, la capătul unei partide în care „alb-albaștrii” s-au jucat cu inimile și nervii spectatorilor.

După 6 etape, Gloria este pe prima poziție în clasament, cu 14 puncte, golaveraj 10-4 (4 victorii și 2 remize), la 2 puncte distanță de FC Universitatea Craiova și la 4 de ocupanta locului 3, Metalul Reșița.

VEZI mai multe POZE de la meciul de la Bistrița

„Am anticipat că o să avem un meci greu cu cei de la Mioveni. Așa a și fost. Am jucat un pic mai slab în această partidă, dar suntem totuși fericiți că am adunat puncte, că am câștigat deși jocul a lăsat de dorit. Importante sunt cele trei puncte. Ne așteaptă două deplasări consecutive, la UTA și la FC Universitatea Craiova, și ne propunem să aducem cât mai multe puncte. În etapa următoare jucăm la Arad. Deși UTA este pe ultimul loc în acest moment, va fi un joc foarte dificil”, a declarat la final directorul tehnic al echipei bistrițene, Cristian Coroian.

GLORIA BISTRIȚA
CS MIOVENI
2-0

Feher ”71 – pen., M. Chițu ”89

Albuț (cpt.) – Țîrcă (D. Sânmărtean ”39), Hlinca, Chibulcutean, Polgar – Mărginean, M. Stancu – Budăcan (M. Chițu ”69), Feher, C. Roșu – Brumă (Antonache ”46)
Antrenor: Sandu Negrean

S. Ciucă – Pasăre (Biceanu ”80), Bg. Stoica, M. Olteanu, Ct. Stan – C. Negoiță, Mazilu (A. Popa ”80), Al. Răuță, Ayza – Năstăsie, C. Tănasă (cpt.)
Antrenor: Ion Moldovan

Text și foto: Timp Online

Marius ANGHEL 12 Oct. 2013, 22:12 Campionat
Pe aceeași temă