Victorie cu emoții pentru severineni

25 Mar. 2012, 20:27 Campionat

Echipa lui Marian Bondrea s-a impus cu 2-1 în partida cu CSM Râmnicu Vâlcea, consolidându-și poziția a treia în clasament.

Gaz Metan a rezolvat problema victoriei în doar 2 minute. Milan Mitic a fost agățat în suprafața de antrenorul-jucător al vâlcenilor, Marius Mitu, iar Adrian Olah a transformat cu siguranță penalty-ul acordat de clujeanul Horațiu Feșnic. La faza următoare, Alexandru Zaharia a dus scorul la 2-0, cu un șut în diagonală, din marginea careului. În minutul 59, la prima atingerea balonului, nou-intratul Jackie Nicolae a redus din handicap, cu un șut la firul ierbii, de la 20 de metri. În prelungiri, severinenii au trăit periculos, dar portarul Mihai Ștețca a scăpat fără gol la șarjele oaspeților.

Nervos din cauza arbitrajului din final, principalul Bondrea n-a mai venit la conferința de presă, unde și-a făcut apariția secundul Florin Pârvu. „Important e că am rămas pe locul trei, în obiectiv”, a spus Pârvu, după ce echipa n-a defilat cu modesta CSM Râmnicu Vâlcea.

Oaspeții nici măcar nu și-au trimis vreun reprezentant la întâlnirea cu reprezentanții mass-media.

GAZ METAN SEVERIN – CSM RÂMNICU VÂLCEA 2-1 (2-0)
Olah (37 – pen.), Zaharia (39) / Nicolae (58)

Ștețca – Mirescu, Bălău, Cosic, Giurgiu – Al. Zaharia, Mitic (cpt.), Olah (’68 Dandea), Bălace (’90 Neacșa) – Abba (’63 Moutinho), Vancea
Antrenor: Marian Bondrea

Tufiși – O. Vasile, I. Popescu, Plecanciuc (cpt.), Vătăjelu – Douda, M. Mitu (’58 N. Nicolae) – Pribac, Fl. Pârvu, Văduva (’68 Eremia) – Gogoșoiu (’46 Makhtar)
Antrenor: Marius Mitu

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

25 Mar. 2012, 20:27 Campionat
Pe aceeași temă