Victoria lui Romaniuc

07 Mar. 2009, 19:56 Campionat
Victoria lui Romaniuc

Cetatea Suceava a produs supriza rundei în Liga a II-a, învingând sâmbătă pe Sportul cu 3-0.

 

Autor a două goluri, Marius Romaniuc a fost cu siguranță cel mai bun om de pe teren în partida dintre Cetatea și Sportul Studențesc.

 

„A fost o victorie meritată și cred că dacă și pe viitor dacă ne vom dărui la fel ca și astăzi, nu se poate să nu ne salvăm de la retrogradare. Sincer, nu mi se pare o diferență atât de mare între Liga a II-a și a III-a, acolo unde eu am jucat până acum. Personal, mă simt mai bine jucând la Cetatea, pentru că terenurile din eșalonul secund sunt mult mai bune iar acest lucru mă avantajează, ca să nu mai spun că la Liga a III-a se practica un fotbal mult mai dur și eram nevoit de multe ori să sar coarda pentru a evita duritățile adversarilor”, a declarat mijlocașul Cetății, cel care l-a ridiculizat practic pe Samoilă la golul din minutul 71.

 

Murariu: “Victorie meritată”

Antrenorul gazdelor, Ovidiu Murariu crede în continuare în slavarea de la retrogradare. „Am obținut o victorie meritată în fața unei echipei foarte bune. Este o victorie a determinării și a voinței jucătorilor, care au pus mult suflet pentru cucerirea celor trei puncte. Consider că astăzi am fost mai pragmatici decât adversarii noștri și în plus ne-a avantajat și starea mai grea a terenului. Remarc toată echipa cu un plus totuși pentru Romaniuc, care a avut execuții de excepție la cele două goluri. Îi mulțumesc primarului Ion Lungu că a fost la meci și cred că i-a plăcut ce a văzut. L-am observat bucurându-se la fiecare reușită a noastră și cred că acesta este un semn că va rămâne lângă echipă și pe viitor. Victoria de azi reprezintă un balon de oxigen pentru noi în perspectiva luptei de uzură pentru salvare care ne așteaptă până la finalul sezonului”, a declarat la conferința de presă antrenorul Ovidiu Murariu.

 

Falub: “Nu am fost concentrați!”

 

Pe de altă parte, Adrian Falub nu a comentat prea mult eșecul de la Suceava. “Am pierdut un joc în care ne-a lipsit motivația și concentrarea. Suceava a meritat victoria și a fructificat toate ocaziile de gol pe care le-a avut. Prea multe nu poți să mai spui atunci când pierzi cu 3-0. Cetatea este o echipă bună, care poate spera să se salveze de la retrogradare. Noi am făcut astăzi un joc mai modest însă trebuie să ținem cont ne-au lipsit nu mai puțin de patru titulari iar doi dintre jucătorii care au intrat pe teren nu s-au antrenat toată săptămâna. Din această cauză am fost obligat să termin meciul cu patru juniori pe teren”, a declarat Adrian Falub la conferința de presă de după meci.

 

articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

07 Mar. 2009, 19:56 Campionat
Pe aceeași temă