Marinkovici a înscris un eurogol în amicalul de la Târgu Neamț

Mihai Andries 07 Aug. 2014, 17:54 Pregătiri, amicale
Marinkovici a înscris un eurogol** în amicalul de la Târgu Neamț

După ce amicalul cu FC Botoșani, programat ieri, a fost anulat la cererea grupării de Liga I din județul vecin, Rapid Suceava s-a mulțumit cu un joc test, în deplasare, în compania grupării Cetatea Târgu Neamț, care activează în eșalonul al treilea al fotbalului românesc. Partida s-a încheiat nedecis, scor 2-2, după ce la pauză gazdele au condus cu 1-0.

Începutul partidei a aparținut sucevenilor, care au ratat deschiderea scorului prin Cl. Ionescu. Nemțenii, întăriți serios în această vară în intenția de a forța promovarea în Liga a II-a, au echilibrat însă disputa, izbutind să treacă în avantaj ca urmare a reușitei semnate de Bobric, în minutul 38.

Oaspeții au restabilit egalitatea imediat după reluare, prin Marinkovici, dintr-un șut deviat care l-a păcălit pe portarul advers. În minutul 55, nemțenii au preluat din nou conducerea cu ajutorul golului înscris de fostul mijlocaș al celor de la Sporting, suceveanul Dutciuc. Gazdele n-au reușit însă să rămână în avantaj prea mult timp, pentru că Marinkovici a punctat din nou, cu o execuție spectaculoasă, din „foarfecă”.

Spre final, pe fondul jocului mai bărbătesc practicat de amfitrioni spiritele s-au încins puțin, astfel că suceveanul Daniel Bălan a fost trimis mai repede la cabine de arbitrul întâlnirii.

VEZI O AMPLĂ‚ GALERIE FOTO DE LA CETATEA – RAPID SUCEAVA

În prima repriză Rapid a evoluat în formula: Pascal – Bălan, Ferariu, Plecanciuc, Semeghin – Apostol, Stănescu – Cerlincă, Ionescu, Gheorghiciuc – Matei.

În repriza a doua a amicalului cu Cetatea Târgu Neamț gruparea suceveană a jucat în alcătuirea Rohețki – Bălan, Velescu, Plecanciuc, Semeghin – Bâgu, Sumanariu, Burcea, Golofca – Marinkovici, Negru. A mai intrat Spătar.

În continuarea programului de meciuri test din intersezon, Rapid va mai juca cu SC Bacău pe 9 august (stadion Areni, ora 11.00), cu Bucovina Pojorata pe 13 august, cu Cetatea Târgu Neamț pe 16 august, cu Bucovina Pojorâta pe 19 august și cu Gloria Bistrița pe 22 august. Primul meci oficial pentru suceveni va avea loc pe 27 august, în Cupa României, ediția de campionat 2014-2015 a Ligii a II-a urmând să debuteze trei zile mai târziu, pe 30 august. Deocamdată nu se știe formatul în care va activa eșalonul secund în sezonul viitor, totul urmând să se clarifice după ședința Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal, programată pentru data de 12 august.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto Toma Eugen
 

 

Mihai Andries 07 Aug. 2014, 17:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă