Victor Mihalachi: „Când se joacă în România cu tribunele goale, îți pui întrebarea: de ce mai investim?”

Victor Mihalachi:**

Patronul echipei FCM Dorohoi este dezamăgit de faptul că se majoritatea meciurilor din fotbalului românesc joacă cu foarte puțini spectatori. El consideră că se investesc prea mulți bani raportat la interesul oamenilor pentru sportul rege. Victor Mihalachi susține că ar trebui pus mai mare accent pe jucătorii români. În acest fel, s-ar reduce bugetele, iar jucătorii tineri ar avea posibilitatea să joace și să crească în valoare.

„Mai văd și eu meciuri prin divizia A unde pe un stadion de 10.000-15.000 locuri se joacă cu 300 de oameni. Pentru ce să aduci jucători când joci cu 200-300 de spectatori. Când ai 20.000-30.000 de spectatori care vin meci de meci, e altceva. Când se joacă în România cu tribunele goale, îți pui întrebarea: de ce mai investim? Sunt puțini ca mine. Eu sunt singurul care duc echipa. Nu vine nimeni și nu dă nimeni bani. Investim, investim dar de fapt în cine investim? Am promovat echipa din liga a IV-a. Era pe ultimul loc în liga a IV-a. Am promovat-o în C, iar apoi am intrat în B. Sunt singurul care am făcut asta. Nu interesează pe absolut nimeni. Avem un grup de 400-500 de suporteri care vin la fiecare meci, care sunt pasionați și cam atât e în Dorohoi”, a spus Victor Mihalachi.

Patronul echipei FCM Dorohoi nu intenționează să investească în jucători străini sau jucători cu experiență. Cu riscul de a retrograda în Liga a III-a, Victor Mihalachi insistă pe promovarea juniorilor.

Articol scris de Răzvan SAUCIUC

Pe aceeași temă