FC Botoșani a început selecția de jucători pentru echipa secundă. Unde va desfășura „satelitul” meciurile de pe teren propriu din Liga 3

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 28 Jun. 2018, 16:58 Stiri
FC Botoșani a început selecția de jucători pentru echipa secundă.** Unde va desfășura

Noua conducere a FC Botoșani nu a abandonat ideea înființării echipei satelit în campionatul Ligii 3. FC Botoșani II va juca meciurile de pe teren propriu pe stadionul din Dorohoi.

FC Botoșani are mai mulți jucători de 19-20 de ani sub contract și care în sezoanele precedente au fost împrumutați la alte echipe din țară. O parte dintre acești jucători se pregătesc în această perioadă sub comanda lui Costel Enache, dar nu vor fi păstrați în lot ci vor fi trimiși la echipa a doua.

„Sunt câțiva jucători pe care i-am ținut sub diverse forme, împrumutați, de vreo trei ani. Mă gândesc la Chindriș, Corban… Copii pe care am încercat să vedem dacă sunt de luat în cantonament. Mai sunt câțiva copii, dar nu cred că îi va lua Costel în cantonament. Nu au crescut aproape deloc și nu sunt mai mult de Liga a 2-a. A fost un exercițiu al nostru dar care nu a reușit”, a spus Valeriu Iftime, care susține că acești jucători vor putea face pasul la Liga 1 doar dacă se vor se impune la FC Botoșani II.

„Piftor s-a antrenat cu noi și are o progresie foarte bună. Din propria noastră pepinieră poți scoate un fotbalist dacă ești atent. Mai avem un copil care e la Timișoara. Facem echipa a doua, avem niște condiții pe care le-am stabilit. Toți acești copii pe care i-am împrumutat, nu au făcut progrese. Echipa a doua este o necesitate. Am vorbit cu domnul primar de la Dorohoi, este de acord să jucăm acolo. Urmează să mai am o discuție cu dumnealui”, a mai declarat Valeriu Iftime.

Pentru echipa a doua, FC Botoșani i-a luat de la Dacia Unirea Brăila și pe jucătorii Alexandru Pop și Andrei Banyoi.

Miercuri după amiază, la baza sportivă Mecanex, FC Botoșani a organizat o acțiune de selecție pentru echipa a doua. Pe lângă juniorii botoșăneni, la jocul școală au luat parte și copii veniți din alte orașe ale țării.

Articol scris de Răzvan SAUCIUC

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 28 Jun. 2018, 16:58 Stiri
Pe aceeași temă